De la Hoja o borbi vijeka: J... te se obojica

Dok neki sa uzbuđenjem čekaju okršaj u Las Vegasu, oni koji pamte najveće majstore plemenite vještine, smatraju da nema ni govora o tome da je duel šampiona u boksu i zvijezde UFC-a borba koja zaslužuje toliku pažnju
103 pregleda 1 komentar(a)
Mejveder Mekgregor, Foto: Reuters
Mejveder Mekgregor, Foto: Reuters
Ažurirano: 26.08.2017. 13:25h

Večerašnja borba vijeka, kako su duel Flojda Mejvedera i Konora Mekgregora, nazvali svjetski mediji, podijelila je javnost.

Dok neki sa uzbuđenjem čekaju okršaj u Las Vegasu, oni koji pamte najveće majstore plemenite vještine, vjerovatno smatraju da nema ni govora o tome da je duel šampiona u boksu i zvijezde UFC-a borba koja zaslužuje toliku medijsku pažnju.

Jedan od takvih je i nekadašnji šampion, jedan od najvećih svih vremena Oskar de la Hoja, šampion u šest težinskih kategorija, osvajač zlatne olimpijske medalje, čovjek koji se borio i sa Mejvederom, i sa Parnelom Vitakerom, Huliom Sezarom Čavesom, Hektorom Mačom Kamačom, Feliksom Trinidadom, Šejnom Moslijem...

De la Hoja, čiji je nadimak bio "Zlatni dječak", na društvenim mrežama je kazao šta misli o večerašnjem duelu na najvećoj sceni.

"J... te se, Mejvedere i Mekgregore. Obojica ne poštujete veličinu boksa kao sporta", napisao je De la Hoja.

Bonus video: