Produžen konkurs za najbolji kratki video klip na temu “Zeleni turizam“

Za djecu od 13-18 godina

14332 pregleda 0 komentar(a)
Foto: NTO Crne Gore
Foto: NTO Crne Gore

Nacionalna turistička organizacija Crne Gore produžava rok za slanje video klipova na temu “Zeleni turizam“ do 6. oktobra tekuće godine. Nagradni Konkurs objavljen je povodom obilježavanja Svjetskog dana turizma i otvoren za djecu uzrasta od 13 do 18. godina starosti.

Predmet Konkursa je izrada kratkog video klipa o jednoj od mnogih turističkih destinacija u Crnoj Gori kroz prizmu “zelenog turizma“. Klip, prilagođen društvenoj mreži Instagram, u trajanju od 15 do 60 sekundi treba da skrene pažnju na probleme zaštite životne sredine i ukaže na važnost očuvanja tog turističkog mjesta.

Sva zainteresovana djeca, koja imaju boravak u Crnoj Gori, mogu se učestvovati u nagradnom Konkursu slanjem video klipa u inboks instagram profila NTO CG (@gomontenegro).

Cilj konkursa je podsticanje kreativnosti i razvoja ekološke svijesti među djecom i mladima, kao i proširivanje znanja o turističkim ljepotama Crne Gore i načinima izražavanja kroz medije.

Za dobitnike Konkursa NTO CG je pripremila vrijedne nagrade, i to:

  • Prva nagrada 700 eura
  • Druga nagrada 500 eura
  • Treća nagrada 400 eura
  • Četvrta nagrada 300 eura
  • Peta nagrada 200 eura,

Konkurs će trajati do 6. oktobra i objavljen je na internet stranici www.montenegro.travel. Za sva dodatna pojašnjenja, u toku trajanja Konkursa, zainteresovani se mogu informisati na e-mail adresu: info@montenegro.travel

Više informacija o uslovima i detaljima Konkursa možete naći na linku