Podgorica: Tukao ga zbog nesporazuma u saobraćaju?

"Zbog nesporazuma u saobraćaju, M.M. je presjeklo put svojim skuterom vozilu u kojem se nalazio I.Ć. i nakon verbalnog napada, fizički ga je napao, zadajući mu udarce rukama i nogama u predjelu tijela"
177 pregleda 11 komentar(a)
pesnica, tuča, Foto: Shutterstock.com
pesnica, tuča, Foto: Shutterstock.com
Ažurirano: 25.08.2017. 09:15h

Policija je uhapsila Podgoričanina M.M. (25) zbog sumnje da je početkom avgusta tukao sugrađanina I.Ć. (46).

Incident se dogodio 2. avgusta u ulici Zetskih vladara.

"Službenici CB Podgorica su, postupajući po prijavi I.Ć. (46) iz Podgorice, da je napadnut 02.08.2017. godine oko 9.30 časova, od strane tada nepoznatog lica u ulici Zetskih vladara, identifikovali i lišili slobode M.M. (25) iz Podgorice koji je kako se sumnja počinilo krivično djelo nasilničko ponašanje. Zbog nesporazuma u saobraćaju, M.M. je presjeklo put svojim skuterom vozilu u kojem se nalazio I.Ć. i nakon verbalnog napada, fizički ga je napao, zadajući mu udarce rukama i nogama u predjelu tijela. Nakon ovog događaja M.M se udaljio sa lica mjesta u nepoznatom pravcu. I.Ć. je ukazana medicinska pomoć i konstatovane su povrede", saopšteno je iz Uprave policije.

O događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgoric, koji je naložio da se M.M. uhapsi i privede uz krivičnu porijavu zbog sumnje da je počinio krivično djelo nasilničko ponašanje.

Bonus video: