Piazza Centrale - novo mjesto susreta

Mjesto kojem se pripada

18147 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Piazza Centrale
Foto: Piazza Centrale

Piazza Centrale, u okviru naselja Centrale u Luštica Bay-u, je novo mjesto susreta i spaja dimenzije gastronomije, muzike, teatra i sporta. Kalendar događaja na ovoj lokaciji obuhvata niz art performansa i koncerata, dječjih programa i pijace domaćih proizvoda, koja se održava svake nedjelje, te su dopuna ležerne svakodnevnice na ovoj lokaciji. Ovo je mjesto poslovnih i prijateljskih susreta na obali, i interaktivan dan svih članova porodice koji dolaze iz svih krajeva Crne Gore.

Selekcija kafeterija, nacinalnog restorana i premium pub-a, moderan beauty bar i ostale šoping jedinice, kreiraju interaktivnu zajednicu na Luštici Bay.

Ugostiteljsku galeriju predvodi Popov premium pub, kao mjesto fuzije vrhunske selekcije piva, gastronomije, nastupa lokalnih bendova i prenosa sportskih događaja. Elegantan i udoban enterijer, uz veliku terasu, nudi ležernost premium pub-a.

Popov premium bar
Popov premium barfoto: Piazza Centrale

Miris domaćih priganica sa pjata, luštičkog pršuta i sira na Piazzi Centrale dopire iz savremenog nacionalnog restorana „Luča“, gdje se bogata gastro tradicija Crne Gore prilagođava modernim ukusima. Te se na poseban pripremljen način mogu degustirati: teletina ispod sača, dimljena jaretina, gulaš od hobotnice, file brancina, domaće pite od jabuka.

Ljubitelji kafe svoj omiljeni ritual biraju u JAVA CAFFE - bogata i balansirana aroma visokovalitetne Arabice, arapske kafe, garantuje specifičan ukus kofeinske selekcije. Kafe iz Etiopije, Brazila i Kolumbije oduševiće sve ljubitelje ovog napitka, a ovo je sjajno mjesto za zdrav doručak i opušteni ručak.

Piazza Centrale, Luštica Bay
foto: Piazza Centrale

Iskustvo uljepšavanja i antiaging-a nenadmašno je u Luštica Beauty bar-u Ane Divac uz revitalizujuće tretmane lica, kose i tijela, u saradnji sa vodećim brendovima organskih kozmetičkih proizvoda. Ovaj salon svojom ponudom redefiniše poimanje granica ljepote, kao svojevrsni game-changer na beauty sceni za muškarce i žene. To je i concept store koji promoviše regionalne dizajnere.

Beauty bar
Beauty barfoto: Piazza Centrale

www.lusticabay.com

https://centrale.lusticabay.com/

Rezervišite svoj boravak: rentals@lusticadevelopment.com