Budva: Sa barke pucao ka Rusu koji je vozio skuter?

Rus je juče prijavio da je dok se vozio skuterom na vodi, u moru između ostrva Sveti Nikola i rta Zavala, na njega pucalo nepoznato lice više puta iz vatrenog oružja sa bijele barke ali da ga nije pogodilo
79 pregleda 16 komentar(a)
skuter, Foto: Shutterstock.com
skuter, Foto: Shutterstock.com
Ažurirano: 24.08.2017. 11:10h

Budvanin M.M. (29) uhapšen je zbog sumnje da je sa barke pucao u pravcu ruskog državljanina A.C. (29).

Rus je juče prijavio da je dok se vozio skuterom na vodi, u moru između ostrva Sveti Nikola i rta Zavala, na njega pucalo nepoznato lice više puta iz vatrenog oružja sa bijele barke ali da ga nije pogodilo.

"Odmah po prijemu obavještenja upućeni su službenici CB Budva na mjesto događaja i u saradnji sa Plovnom jedinicom graniče policije u Budvi brzo su identifikovali i pronašli plovilo sa kojeg je pucano, kako se sumnja, kao i lice koje je upravljalo predmetnim plovilom. Oko 16,00 časova policijski službenici su lišili slobode lice M.M. (29) iz Budve zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo ugrožavanje sigurnosti. Od njega je privremeno oduzet jedan gasni pištolj i jedan pištolj marke Glock, za koji osumnjičeni ima izdat oružni list", navodi se u policijskom saopštenju.

Policija navodi da će se vještačenjem predmetnog pištolja utvrditi da li su iz njega ispaljeni hici.

"M.M. je uz posebni izvještaj priveden nadležnom tužiocu", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: