Mejveder: Jedna borba u nizu; Mekgregor: Možda ga ponizim, možda ostavim da pati

Procjene koliko će borci zaraditi variraju, ali su najbliže one koje pokazuju da će Mejveder biti bogatiji za 200 miliona dolara, a Mekgregor za duplo manje
3 komentar(a)
Flojd Mejveder, Konor Mekgregor, Foto: Reuters
Flojd Mejveder, Konor Mekgregor, Foto: Reuters
Ažurirano: 23.08.2017. 14:36h

Flojd Mejveder i Konor Mekgregor su stigli u Las Vegas, gdje će u noći između subote i nedjelje prirediti bokserski spektakl.

Najskuplji meč svih vremena u TV prenosu će pratiti preko 50 miliona ljudi u Americi, dok će slika iz Las Vegasa stići u 200 zemalja svijeta, u preko milijardu domova.

Procjene koliko će borci zaraditi variraju, ali su najbliže one koje pokazuju da će Mejveder biti bogatiji za 200 miliona dolara, a Mekgregor za duplo manje.

Osim velike zarade, šou-tajma i prestiža njihova borba nema takmičarsku važnost, a mnogi iskreni, i stari, ljubitelji plemenite vještine nisu oduševljeni time što su novac i biznis pobijedili i ovoga puta.

Bilo kako bilo, o duelu bokserskog šampiona I UFC borca se priča danima I pričaće se dugo...

"Za mene je ovo samo jedna borba u nizu. Znam šta bi trebalo da uradim. Opušten sam i miran, ovo nije ništa novo za mene. Mislim da sam u dobroj formi. Vjerujem da su navijači uzbuđeni. Znam koliko me cijene, a to što sam akter tri najskuplje borbe svih vremena govori I koliko sam dobar I popularan", rekao je Mejveder po dolasku u Las Vegas.

Mekgregor je bio mnogo ratoborniji...

Jedan dio mene kaže da želim da ga povrijedim, možda i ponizim. Drugi dio mi kaže – uništavaj ga lagano. Ne znam šta da izaberem, još nisam odlučio, ali imam moć da ga 'oduvam'. Biće na podu u prvoj rundi, biće na podu i u drugoj, a možda tada odlučim šta da radim – da li da ga ponizim ili da ga ostavim da pati do kraja", poručio je prgavi Irac.

Bonus video: