Gabrijel Garko – nedostižni san svake žene

Italijanski zavodnik u novoj seriji na TV Vijesti
1177 pregleda 2 komentar(a)
Čast i poštovanje, Foto: TV Vijesti
Čast i poštovanje, Foto: TV Vijesti
Ažurirano: 11.09.2017. 08:10h

Zavodljivog latino ljubavnika, crnokosog Italijana prodornih zelenih očiju, Gabrijela Garka, gledaćemo u ulozi Tonia Fortebraćija u novoj seriji "Čast i poštovanje" na TV Vijesti, radnim danima od 21 sat.

Rođen je 1972. u Torinu. Sin je Venecijanca i Sicilijanke, a odgajan na sjeveru Italije.

Natprosječno visok (190 cm) bavio se manekenstvom, osvojio je titulu mistera Italije, pozirao nag 2002. za umjetnički kalendar magazina “Maks”. Redovno trenira bodibilding, plivanje, jahanje i skijanje, i vatreni je navijač fudbalskog kluba Juventus, iz rodnog Torina.

Predubjeđenje da ljepotani nisu naročito pametni u slučaju Garka pada u vodu. On tečno govori francuski i engleski jezik. Proslavio se ulogama u filmovima "Njen tajni život", "Crni anđeo" i "Legenda Kalas", kao i u seriji "Čast i poštovanje".

Ersilia Fortebrači je žena, koja sanja o drugačijem životu od onog kojeg živi na Siciliji. Kada umre glava porodice Fortebrači, ona će ubjediti svog supruga Paskvalea da proda imanje i napusti Siciliju, kako bi započeli novi život na sjeveru sa svojim sinovima Tonijem i Santijem, s nadom da će napraviti bogatstvo.

Nakon što prodaju svoje imanje, stižu u Torino, grad pun došljaka sa juga i pun obećanja za ljepše sjutra. Puni su očekivanja vezanih za budućnost, posebno što im je jedan rođak obećao da će im pomoći da ulože svoj kapital u moderan, profitabilan biznis.

Međutim, iza ove pomoći krije se intriga i nevolja, a porodica Fortebrači neće imati mira.

Paskvale neće moći da se brani protiv vlasti koji će ga eksploatisati i gurnuti do samoubistva, a Ersilia, od boli zbog gubitka svog supruga, gubi razum i završava u domu za njegu.

Njihovi sinovi Tonio i Santi, postaće protagonisti ove istorije i na svoj način će se boriti da ostvare svoje ciljeve.

Uloge: Serena Otijeri, Gabrijel Garko, Manuela Arkuri, Djankarlo Djanini, Virna Lisi, Đuzepe Ceno, Kozma Kopola, Antonijo Đulijani, Ticijana Lodato

Kriminalistička serija “Čast i poštovanje” od ponedjeljka na TV Vijesti.

Bonus video: