U POLICIJSKOM PRETRESU STANA

Nikšić: Oduzeti heroin i buprenorfin, uhapšena jedna osoba

Iz Odsjeka za borbu protiv droge sumnjaju da je pronađena droga bila namijenjena uličnoj prodaji
219 pregleda 0 komentar(a)
hapšenje, lisice, Foto: Shutterstock
hapšenje, lisice, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 23.08.2017. 10:26h

Policija je uhapsila A.M. (26) iz Nikšića, kod kojeg su pronašli heroin, buprenorfin i marihuanu, za koje u Odsjeku za borbu protiv droge sumnjaju da su bili namijenjeni uličnoj prodaji u tom gradu.

"Naime, službenici Odsjeka i CB Nikšić su, 22.08.2017. godine su, u koordinaciji i po nalogu državnog tužioca u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, a po prethodno pribavljenoj naredbi sudije za istragu Višeg suda u Podgorici izvršili pretres stana i drugih prostorija koji koristi A.M. (26) iz Nikšića. Tom prilikom policijski službenici su pronašli i oduzeli 62 pakovanja od alu folije sa sadržajem praškaste materije svijetlo braon boje za koju se sumnja da je opojna droga heroin, 16 tableta buprenorfina i 4 ručno pravljene cigarete sa sadržajem biljne materije tamnozelene boje za koju se sumnja da je opojna droga marihuana," stoji u saopštenju policije.

Pronađena i oduzeta materija je poslata u Forenzički centar radi vještačenja.

Tužilac u Višem državnom tužilaštvu koji je naložio da se A.M. uhapsi zbog sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.