Kada znaš za bolje, biraš EON paket!

Odlučite se za jedan od tri EON paketa po cijeni od samo 14.90 EUR u prvih šest mjeseci

34006 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Telemach
Foto: Telemach

Nemaš samo stotine programa, već i cijeli video klub bez naknade. Ne dobijaš samo sport, nego prošireno sportsko iskustvo. Nemaš samo internet, već optičku mrežu nove generacije. I nemaš samo sve to, već SVE TO prvih 6 mjeseci po 14,90 eura mjesečno!

Zato se pridruži fantastičnom EON svijetu gdje je sve sasvim drugačije!

Koji su prvi koraci?

Procijeni šta ti je potrebno i odaberi paket po svojoj i mjeri svih ukućana. Odlučite se za jedan od tri različita EON paketa – EON Light, EON Full ili EON Premium.

Ukoliko ste u dilemi informaciju više potražite na OVOM linku.

A onda slijedi PRAVI ugođaj...

I dnevna soba se pretvara u mjesto okupljanja, najbolje zabave i beskrajne relaksacije...

Jer EON je baš na tom zadatku – sve čini dostupnijim i tako zanimljivim.

„User friendly“ mu je drugo ime pa sa lakoćom možete da pratite svoje omiljene televizijske programe, sadržaje na Youtubu ili pokrenete na hiljade drugih aplikacija iz Google Play Stora.

Filmofili ga obožavaju jer vas u Video Klubu čeka do 24.000 naslova sjajnih filmova i serija. Ljubitelji sporta još više jer „sports mode“ je sve što su ikad željeli od televizije.

Uz EON možete da gledate i sve one sadržaje za koje niste imali vremena, jer omogućava vraćanje propuštenog do 7 dana unazad na svim kanalima.

Dostupna vam je i EON mobilna aplikacija za gledanje sadržaja bilo kada i bilo gdje, kao i Marquee TV katalog - vodeći servis za striming izvođačkih umjetnosti.

Sve ovo i još puno toga prati najbolja optička mreža nove generacije!

Mislili smo i na bezbjednost

I to najmlađih koji imaju sopstveni, personalizovani EON Kids kutak. Bogat dječiji sadržaj može da se kreira prema uzrastu djeteta, a uz roditeljsku kontrolu, odnosno PIN kod, djeca su potpuno bezbjedna u svom TV okruženju.

Tu je i korisna aplikacija EON Connect koja omogućava roditeljima da budu potpuno spokojni i kad nisu kući jer uz nju kontrolišete korišćenje kućnog interneta i sadržaj.

Za još bolju ponudu poručite putem sajta telemach.me.

Posjetite najbliže Telemach prodajno mjesto ili pozovite Kontakt centar na 1800.

Dobro došli u EON svijet!