Nikšićko Rocks Live: Ne propustite koncert Nevernih beba!

Nikšić, House pub, četvrtak 21h, ulaz besplatan

16318 pregleda 21 reakcija 0 komentar(a)
Foto: Pivara Trebjesa
Foto: Pivara Trebjesa

Rokenrol magija stiže u Nikšić! Nikšićko Rocks Live platforma poklanja koncert Nevernih beba koji je zakazan za četvrtak 9. novembar u 21h u House pub-u, a ulaz je besplatan.

Zbog čega ne bi trebalo da propustite ovaj koncert?

Jer nigdje kao u ovom gradu, rokenrol i Nikšićko pivo ne idu tako dobro zajedno.

Ovog četvrtka pjevaćemo uz najveće, vanvremenske hitove Nevernih beba i nazdravljati pravim vrijednostima i tradiciji, jer ovaj bend proslavlja 30 godina postojanja.

Upravo je Crna Gora, kako kaže frontmen grupe Milan Đurđević, važan segment tri decenije duge karijere i bezbroj koncerata.

„Sa velikom radošću uvijek dolazimo na druženje sa crnogorskom publikom. Nije nimalo slučajno to što su Neverne bebe godinama nosile epitet "najboljeg crnogorskog benda". U Crnoj Gori smo devedesetih i dvijehiljaditih odsvirali neke od svojih najboljih klupskih nastupa, a kasnije i ozbiljan broj velikih koncerata na trgovima, u sportskim halama, stadionima. U Crnoj Gori smo snimali spotove, tu su, u nekim nevjerovatnim noćima koje smo podijelili sa bliskim ljudima nastali i neki naši veliki hitovi“, prisjeća se Đurđević i kaže da s nestrpljenjem čekaju svirku u Nikšiću.

„U Crnoj Gori su naši prijatelji, naši rođaci, publika koja je uvijek bez greške prepoznavala to što želimo da kažemo muzikom. Koncert u okviru Nikšićko Rocks Live platforme će biti najljepše evociranje uspomena na intimni klupski ambijent kakvih smo iz Crne Gore ponijeli pregršt, a ujedno i sublimacija nevjerovatne energije sa naše ovogodišnje turneje "Hodaj", poručuje Đurđić.

Nikšićko Rocks Live je platforma koja organizuje koncerte najpopularnijih domaćih i regionalnih bendova i pruža svojim potrošačima provod za pamćenje u najboljim crnogorskim klubovima.

Vidimo se u Nikšiću!