Ulcinj: Građani se žalili na buku iz lokala, policija pretresom pronašla i drogu

"Komunalna policija podnijela prekršajne naloge zbog prekoračenja radnog vremena, a Inspekcijski organi izdali tri prekršajna naloga"
74 pregleda 4 komentar(a)
marihuana, Foto: Reuters
marihuana, Foto: Reuters
Ažurirano: 17.08.2017. 11:30h

Policija u Ulcinju oduzela je osam grama marihuane i uhapsila M.P. (28) iz Podgorice i B.M. (34) iz Novog Sada.

Kako je saopšteno iz Uprave policije, u saradnji sa Komunalnom policijom kontrolisani su objekti na području Ušća Ade Bojane, zbog učestalih prijava građana zbog prekovremenog rada lokala.

"Naime, 13.08.2017. godine u vremenskom period od 2 do 5 časova, shodno prikupljenim operativnim saznanjima, kao i usled prijava građana da je učestalo prekoračenje vremena rada lokala koji se nalaze na Ušću rijeke Bojane, i prijava zbog buke i okupljanja lica koja su sklona konzumiranju opojnih droga, sliužbenici Uprave policije, Inspekcijskih organa i Komunalne policije su izveli akciju kontrole lica koja su iz određenih razloga intreresantna za službu kao i kontrolu u ugostiteljskim objektima "Dom kulture" i "SFRJ'", na području Ušća Ade Bojane", saopšteno je iz Uprave policije.

Dodaje se da je prilikom akcije u objektu ''SFRJ'' kod M.P. pronađen zamotuljak u kojem se sumnja da je bila marihuana, kod B.M. manje pakovanje sa sadržajem za koji se takođe sumnja da je marihuana, kao i kod M.P. (28) iz Sombora. Ukupna težina pronađene i oduzete droge je oko 8 grama.

"Daljim pregledom su pronađena odbačena četiri zamotuljka sa oko 8,9 grama biljne materije tamno zelene boje za koju se sumnja da je marihuana, 32 tablete plave boje i tri tablete zelene boje za koje se sumnja da je opojna droga MDMA. Od strane Komunalne policije podnijeta su dva prekršajna naloga zbog prekoračenja radnog vremena, a Inspekcijski organi su izdali tri prekršajna naloga", saopšteno je iz Uprave policije.

Bonus video: