IDEA i Franca: Proslavite praznike na svoj način uz veliku nagradnu igru

„Uz cijene niže, fića ti stiže“ - spremite se za nezaboravnu prazničnu sezonu ispunjenu iznenađenjima i nagradama!

32006 pregleda 0 komentar(a)
Foto: IDEA
Foto: IDEA

U susret ovogodišnjim praznicima, IDEA i Franca su osim bogatog asortimana i raznovrsne ponude proizvoda po najpovoljnijim cijenama, za svoje potrošače pripremili i jedinstvenu nagradnu igru pod sloganom „UZ CIJENE NIŽE, FIĆA TI STIŽE!“.

Širok izbor namirnica za pripremu bogate praznične trpeze ili pak jednostavne zakuske za uže članove porodice, potom pokloni za najmlađe, ali i najbliže, samo su dio ponude koja vas očekuje u svim IDEA i Franca objektima, a koja će vam omogućiti da predstojeće praznike proslavite na svoj način.

Uz veliku nagradnu igru koja traje od 4.12. do 30.12. i melodiju starog, dobro poznatog regionalnog hita, IDEA i Franca će učiniti da praznična atmosfera i dobro raspoloženje uđu u svaki dom i svaki kutak.

Pod sloganom "Uz cijene niže, fića ti stiže!", ne propustite priliku da osvojite nevjerovatne nagrade! Kupujte u IDEA ili Franca prodavnicama u iznosu od 15 eura i više, pošaljite SMS sa sadržajem IDEA ili Franca (razmak) broj računa na 14530 i obavezno sačuvajte račun do kraja nagradne igre, jer imate šansu da osvojite jedan od četiri Fiat 500 hybrid automobila ili jedan od 100 vaučera od 200 eura za kupovinu u IDEA i Franca prodavnicama! Izvlačenje dobitnika je jednom nedjeljno kada će biti i objavljena imena kupaca koji su osvojili Fiat 500 ili jedan od 25 vaučera koji će biti podijeljeni te sedmice.

Veoma smo uzbuđeni što možemo podijeliti ovu prazničnu radost s našim dragim potrošačima. Naša nagradna igra nije samo način da se zahvalimo potrošačima na lojalnosti, već i prilika da zajedno stvaramo nezaboravne trenutke tokom praznične sezone. U ovoj za nas posebnoj godini, želimo da svako iskusi radost praznika na svoj, jedinstven način. Pridružite nam se u ovoj prazničnoj avanturi i proslavimo praznike zajedno, u dobrom ritmu i uz sjajne nagrade kojima ispraćamo staru i dočekujemo novu godinu“, kazala je Jelena Doderović, direktorica marketinga u IDEA-i.

Ne zaboravite da nema jednog, jedinstvenog načina slavlja, a uz IDEA-u i Francu svaki način je pravi način!

Više detalja o nagradnoj igri saznajte OVDJE.