Zuber za Boje jutra: Situacija mirnija, moguće da se pogorša u toku dana

Donosimo priču o tivatskom "Velikom gradskom parku", saznajte zbog čega je ovaj park poseban i kakva je njegova istorija
1 komentar(a)
Lovćen požar, Foto: Prijestonica
Lovćen požar, Foto: Prijestonica
Ažurirano: 17.08.2017. 06:42h

Aleksandar Zuber iz Službe zaštite i spašavanja Cetinje kazao je da je mirnija situacija sa požarom u Nacionalnom parku Lovćen.

On je u Bojama jutra na TV Vijesti kazao da postoji mogućnost da se situacija tokom dana pogorša. Boje jutra su najavile nova uključenja uživo kojima će pratiti situaciju na Cetinju.

Pogledajte u četvrtak 17. avgusta u Bojama jutra:

Zbog čega 80 odsto školaraca ima deformitete, te kako se mogu spriječiti pitamo Marka Begovića sa Njemačkog sportskog univerziteta u Kelnu.

Kraljev park, preko puta hotela "Hilton" u Podgorici na meti je vandala, mnogi građani ali i turisti su zaprepašćeni ovim činom, pogledajte u Bojama jutra šta je sve uništeno.

Donosimo priču o tivatskom "Velikom gradskom parku", saznajte zbog čega je ovaj park poseban i kakva je njegova istorija.

Posjetili smo i Feštu od rogača, pogledajte šta su pripremile vrijedne lastovske domaćice.

O ženskom aktivizmu i brojnim humanitarnim, kulturnim, zabavnim i turističkim aktivnostima koje sprovodi Organizacija žena Tivat razgovaramo s Blaženkom Vučurović, predsjednicom organizacije.

Kako bi zadovoljili kulturne potrebe najmlađih turista i sugrađana u Petrovcu su osmislili festival "Mali teatar". O tome ali i o sezoni u metropoli turizma za Boje jutra govori direktor TO Budva, Mladen Franović.

Saznajte i koliko će se okićenih barki predstaviti u okviru tradicionalne manifestacije Bokeljska noć koja će biti održana u subotu, 19.avgusta.

Glavne naslove dnevne štampe komentariše novinarka ND Vijesti, Mila Radulović.

Uz nas pratite prve jutarnje vijesti i servisne informacije. Budite se uz naš program od 6.30h.

Bonus video: