Luštica Bay - Praznični program

Zimska čarolija na Luštica Bay-u traje do 15. januara – zimski iglo sa delicijama, praznična vrteška za najmlađe, fotografije sa Djeda Mrazom, atraktivni sadržaji poput božićnog bazara i koncerata, kreiraće upečatljivo iskustvo i sjećanje na najljepše praznike.

26165 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Luštica Bay
Foto: Luštica Bay

Promenada Luštica Bay budi sva čula, od sjajnog novogodišnjeg vizuelnog identiteta i dekoracije do savšenih ukusa francuskih vafla, vrućeg kakao napitka i medenjaka.

Luštica Bay
foto: Luštica Bay

Bajkoviti karusel očarao je djecu - svakog dana do kraja januara ovo će biti sadržaj za najmlađe na Piazzi Centrale. Praznična zabava u decembru uključuje iznenađenja od Djeda Mraza, dok se zimske proslave nastavljaju u januaru.

Iglo inspirisan tradicionalnim zimskim marketima evropskih prijestonica, omiljeno je mjesto susreta na promenadi - uživanje u slatkim poslasticama poput tradicionalnih bredela (elsaških Božićnih kolačića) i autentičnih evropskih kolača, a tu su i domaće delicije. Probajte dekadentno bogati foie gras u stilu Alsace (senzacionalni zimski ukus) i uživajte u pažljivo pripremljenim zimskim jelovnicima u elegantnim restoranima uz obalu, dok svijetla bljeskaju i presijavaju se u akvatorijum marine.

Luštica Bay
foto: Luštica Bay

Detaljniji kalendar događaja pronađite na linku

ZIMA NA OBALI

Apartmani za najam od komfornih studija za dvoje do prostranih trosobnih penthouse-va za porodični odmor, sjajan su izbor za praznični vikend na obali. Cijene su kreirane od 140 EUR-a za zimske pakete, uz sjajne benefite kasnog check-out-a i povoljnosti koje uživaju i sami rezidenti u Luštica Bay. Luštica Bay je i sjajna adresa, odakle za samo dvadesetak minuta gosti stižu u sve krajeve Boke Kotorske, i uživa se u zimskim programima na crnogorskoj obali, koji i ove godine su najbolji u regionu.

Luštica Bay
foto: Luštica Bay

Kontaktirajte nas za specijalne zimske pakete smještaja:

Email: rentals@lusticadevelopment.com