Jeste li spremni? Praznici počinju 12. decembra

Dodatni kanali, filmski biseri i posebni pokloni su naš način da izrazimo zahvalnost za povjerenje

18875 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Telemach
Foto: Telemach

Telemach, kao pravi Djeda Mraz, ove godine donosi prazničnu atmosferu 12. decembra u domove svojih korisnika.

Od 12. decembra pa sve do 18. januara naredne godine, Telemach će otključati dodatne kanale, Video Klub, a očekuju vas i specijalni pokloni. Spremite se za puno iznenađenja, radosti i najkvalitetnijeg TV sadržaja.

U čemu ćete posebno uživati?

Do 18. januara Telemach korisnici će uživati u dodatnim kanalima i svim bogatim filmskim i serijskim sadržajima Video kluba sa preko 23.000 naslova. Očekuje vas i HBO Premium paket, koji se otključava nakon aktivacije putem MojTelemach portala ili aplikacije.

Navikli ste da uz EON uvijek dobijate više pa praznična magija donosi i specijalno iznenađenje - nove atraktivne naslove u okviru kataloga „Naš poklon“, koji će sadržati čak 156 naslova, za korisnike EON Premium paketa, kao i za korisnike Total TV Premium paketa preko EON platforme.

Neka od naslova koje će sadržati katalog su: „Legenda“, „Lisice“, „Kradljivci na Božić“, „Kongres“, „Vuk sa Wall Street-a“, „Božić sa Takerom“...

Već vam je jasno da će praznici biti najljepši kući...

Za najmlađe posebno važan poklon

Znamo da najmlađi najviše uživaju u prazničnim danima i poklonima, pa smo upravo iz tog razloga i pripremili 500 besplatnih primjeraka EON Kids daljinskih upravljača, kako bismo im obezbijedili najljepši užitak gledanja omiljenog sadržaja, po 250 za djevojčice i dječake.

Budite brzi, jer prvih 500 korisnika koji koriste EON Smart Box, a prijave se putem MojTelemach portala, dobiće EON Kids daljinski upravljač.

Kada smo rekli da je Telemach ove godine Djeda Mraz, nismo se šalili jer smo krenuli i sa slanjem slatkih poklona na adrese svojih Premium korisnika.

"Svako od nas je pomalo Djeda Mraz. Dodatni kanali, filmski biseri i posebni pokloni su naš način da izrazimo zahvalnost za povjerenje koja nam korisnici godinama ukazuju“, poručuju iz Telemacha.