Bar: Oduzeto oružje u ilegalnom posjedu

"Pretresom su pronađeni i oduzeti pištolj marke "Pietro Bereta" cal. 7,65 mm sa okvirom i sedam metaka, plastična kutija sa 17 metaka, šest patrona za lovačku pušku, sporogoreći štapin dužine osam metara, brzogoreći štapin dužine 10 metara i startni pištolj", saopšteno iz policije
82 pregleda 3 komentar(a)
policija, Foto: Vijesti online
policija, Foto: Vijesti online
Ažurirano: 15.08.2017. 09:22h

Barska policija podnijeće krivičnu prijavu protiv I.V. (88) iz Bara u čijoj kući su tokom pretresa pronađeni pištolj, startni pištolj, municija i detonatorski štapini u ilegalnom posjedu.

"Službenici CB Bar su juče, nakon prijava nasilja u porodici, a shodno pribavljenoj naredbi sudije za istragu Osnovnog suda u Baru, izvršili pretres stana i drugih prostorija u vlasništvu I.V. Pretresom su pronađeni i oduzeti pištolj marke "Pietro Bereta" cal. 7,65 mm sa okvirom i sedam metaka, plastična kutija sa 17 metaka, šest patrona za lovačku pušku, sporogoreći štapin dužine osam metara, brzogoreći štapin dužine 10 metara i startni pištolj", navodi se u saopštenju Uprave policije.

Dodaje se da je o događaju upoznat nadležni tužilac po čijem nalogu će protiv I.V. biti podnijeta krivična prijava u redovnom postupku, zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

Bonus video: