Hilton Podgorica: Praznična Čarolija na Trgu Nezavisnosti

U duhu prazničnog raspoloženja, Hilton Podgorica donosi posebnu čaroliju na centralnom gradskom trgu – Hilton kućicu na Podgoričkom Pazaru.

13181 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Hilton Podgorica
Foto: Hilton Podgorica

Ovaj jedinstveni projekat ima za cilj da uljepša praznike svim posjetiocima, kao i da pružiti značajan doprinos najmlađima u našem gradu.

Ono što čini ovaj projekat posebnim je njegov društveno odgovoran karakter. S ponosom ističemo da će cjelokupan promet prikupljen tokom rada Hilton kućice biti predat državnim vrtićima Crne Gore. Ovim putem, želimo dodatno naglasiti važnost podrške ovim ustanovama koje brinu o našim najmlađima.

U vrijeme kada ljubaznost i pažnja prema drugima postaju još važniji, Hilton Podgorica poziva sve sugrađane da se pridruže prazničnoj čaroliji na Trgu Nezavisnosti. Jer, istinska ljepota praznika ne ogleda se samo u blistavim ukrasima i sjajnim svjetlima, već i u jednostavnim trenucima darivanju najmlađima, pružajući im osmjeh i toplinu u srcu.

Hilton Podgorica
foto: Hilton Podgorica

Posjetite Hilton kućicu i doživite prazničnu radost kroz našu raznoliku ponudu pića. Ugrijte se kuvanim vinom u hladnim noćima ili osvježite uz bogat izbor raznovrsnih piva, rakija i sokova. Tu smo i kada ogladnite! Hilton kućica nudi širok izbor hrskavih zalogaja, kao što su sočni sendviči i kobasice.

Hilton kućica zauzima centralnu poziciju na Trgu Nezavisnosti, otvorena je radnim danima od 16:00h do 23:00h, kao i svakog vikenda od 12:00h do 00:00h. Pridružite nam se u stvaranju nezaboravnih uspomena i učinite pravu stvar!

Hilton Podgorica – gdje gostoprimstvo susreće dobrotu ove praznične sezone.