Proslavi praznike na svoj način

IDEA i Franca pokrenule kampanju koja slavi različitosti i podstiče na autentičnost

26119 pregleda 0 komentar(a)
Foto: IDEA i Franca
Foto: IDEA i Franca

Sigurno ste već primijetili, a vjerovatno i zapjevali stihove „Ja ih slavim na svoj način i veseljem nekim zračim“ i uočili da je u pitanju obrada čuvenog hita Gabi Novak koji je bio inspiracija za jednu posve drugačiju novogodišnju kampanju koja slavi različitosti i podstiče na autentičnost.

Kroz kampanju "Proslavi praznike na svoj način", IDEA i Franca osim što donose bogat asortiman i raznovrsnu ponudu proizvoda po najpovoljnijim cijenama za istinsko praznično uživanje, ujedno podstiču ljude da oslobode svoju kreativnost i autentičnost i ohrabruju ih da pronađu svoj, jedinstveni način proslave. Bez obzira na to da li već 1. decembra oblačite omiljeni novogodišnji džemper i kitite jelku ili čekate posljednju sedmicu, pa čak i ako uopše ne dijelite prazničnu euforiju, IDEA i Franca su uz vas.

IDEA i Franca
foto: IDEA i Franca

Suštinski, „Proslavi praznike na svoj način“ je više od kampanje. To je ono što svaki član ovog velikog kolektiva zaista misli i osjeća. Budite ono što jeste, a IDEA i Franca će kreirati ponudu baš po vašoj mjeri.

Ideja za ovu kampanju nastala je prepoznavanjem vrijednosti koje ova dva brenda dijele sa svojim potrošačima, a potom je ova iskra dobila konkretne izraze. Možda zvuči jednostavno, ali to je zahtijevalo istinsko razumijevanje kupaca, njihovih navika i potreba. Više nije dovoljno posmatrati generalne trendove, već posebnu pažnju treba usmjeriti na svakog pojedinca, jer krajnji cilj treba da bude jedan dublji, iskren odnos koji se njeguje i nadograđuje.

IDEA i Franca
foto: IDEA i Franca

Vođeni time, IDEA i Franca su za vas osmislile nezaboravno putovanje na kom nastaju najljepše uspomene koje se zauvijek pamte.

Nikšićanka Jovana Bigović spremna je da se svojim novim automobilom odveze u nove avanture koje donosi 2024. godina.

Osim automobila, dodijeljeno je i 25 vaučera od 200 eura za kupovinu u IDEA i Franca prodavnicama. Dobitnica vaučera Milica Vešović iz Podgorice kazala je da su se IDEA i Franca potrudite i uspjele da joj ovogodišnje praznike učine posebnim.

Zato, ne propustite ni vi priliku da učestvujete u ovoj sjajnoj nagradnoj igri koja će vam, bez obzira na koji način slavite, ove praznike učiniti posebnim.

IDEA i Franca
foto: IDEA i Franca