Osvojite Mercedes Benz B 180 Mild Hybrid!

Još jedna velika „EKO Vozi i Osvoji“ nagradna igra!

17507 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Jugopetrol
Foto: Jugopetrol

Igrajte i ovog puta omiljenu nagradnu igru „EKO VOZI I OSVOJI“ i dočekajte velike radosti kroz vrijedne nagrade. Od danas 20.12.2023. do 13.02.2024. imaćete priliku da ostvarite značajne pogodnosti i uživate u nagradama. Za učešće u nagradnoj igri dovoljno je samo da koristite svoju "EKO VOZI I OSVOJI" karticu ili, ukoliko je već nemate, popunite pristupni obrazac i preuzmete svoju karticu. Kartica se koristi prilikom kupovine bilo kojih artikala ili usluga za evidentiranje broja učešća u nagradnim izvlačenjima i to na bilo kojoj EKO benzinskoj stanici na teritoriji Crne Gore.

Svake sedmice možete osvojiti jedan od sedam eletričnih bicikala, kao i vaučer u vrijednosti od 100€ koji možete iskoristiti za kupovinu na EKO benzinskim stanicama.

Kupovinom goriva ili proizvoda iz mini market asortimana u minimalnom iznosu od 10€ uz „EKO VOZI I OSVOJI“ karticu, dobijate pravo učešća u nagradnoj igri. Ukoliko ostvarite kupovinu u iznosu od 10€ do 19.99€ dobijate pravo na jedno učešće za sedmične nagrade, kupovinom u iznosu od 20€ do 29.99€ na dva učešća za sedmične nagrade, a isti sistem važi i za veće iznose fiskalnih računa bez limita. Za izvlačenje glavne nagrade kvalifikovani su svi brojevi kartica i to onoliko puta koliko su prava na učešće u izvlačenju stekli u navedenom periodu nagradne igre.

Korisnik „EKO VOZI I OSVOJI“ kartice ima pravo da koristi karticu za najviše pet transakcija dnevno.

Ukoliko kupite premium Diesel Avio Double Filtered gorivo, šanse za dobitak se dupliraju!

Izvlačenje nedjeljnih nagrada podrazumijeva fond od ukupno 42 vaučera u vrijednosti od 100€ i 7 električnih bicikala.

Ova nezaboravna vožnja darivanja trajaće 8 sedmica, a najveće uzbuđenje dolazi na kraju gdje će srećni dobitnik biti u prilici da osvoji glavnu nagradu automobil Mercedes-Benz B 180 Mild Hybrid. Za izvlačenje glavne nagrade kvalifikovani su svi brojevi kartica i to onoliko puta koliko su prava na učešće u izvlačenju stekli u navedenom periodu nagradne igre.

Izvlačenje glavne nagrade biće 14. februara 2024. godine.

Više informacija na www.jugopetrol.co.me, kao i na FB i Instagram stranici Jugopetrol AD.