Seka Sablić za Boje jutra: Došlo je zlo vrijeme

Krajem avgusta nikšićke ulice preplaviće klovnovi, zabavljači na štulama, spektakl majstori i vrsni muzičari. Provjeravamo šta pripremaju organizatori Festivala uličnih svirača.
0 komentar(a)
Boje jutra Tivat 5, Foto: Majda Šabotić
Boje jutra Tivat 5, Foto: Majda Šabotić
Ažurirano: 15.08.2017. 05:38h

Razgovarali smo sa Jelisavetom Sekom Sablić, jednom od najpopularnijih glumica bivše Jugoslavije. Za gledaoce "Boja jutra" Seka poručuje da “kulturi nedostaje kultura”, da je došlo zlo vrijeme, te da se nada da će glumci sačuvati scenu Ljetnjikovca Buća. Intervju sa ovom srpskom glumicom, koja slovi za kraljicu komedije, pogledajte u "Bojama jutra" u utorak 15. avgusta.

Program ovogodišnjeg "KotorArta" je pratilo više od 50 hiljada gledalaca. Organizatori ističu da bilježe rekordnu posjećenost, uprkos izostanku podrške nadležnih, te poručuju da se ovog ljeta u Kotoru dogodio "trijumf kulture". Prenosimo vam akcente sa njihove završne press konferencije.

Suočavate se sa stresom, tugom, emocionalnim blokadama, napetošću, potisnutom emocijama i fobijama? U Bojama jutra psihoterapeuti pričaće o metodama koje pomažu u neutralisanju najčešćih emocionalnih poremećaja današnjice.

Krajem avgusta nikšićke ulice preplaviće klovnovi, zabavljači na štulama, spektakl majstori i vrsni muzičari. Provjeravamo šta pripremaju organizatori Festivala uličnih svirača.

Podsjećamo vas i kako možete da pomognete đacima iz socijalno ugroženih porodica da spremni krenu u školu. Detalje ćemo čuti od Lepe Žunjić iz Udruženja Roditelji.

Pogledajte, u utorak u Bojama jutra, kako izgleda "Barokno veče" u izvedbi plesača kluba "Modest" iz Tivta.

Govorimo o publikaciji "Pasaži iz Bara" koja je nastala u čast tridesetogodišnjice Barskog ljetopisa. Ovaj Zbornik svjedoči o književnim večerima posvećenim istaknutim crnogorskim i regionalnim piscima čije je stvaralaštvo visoko vrednovano kako kod čitalaca, tako i kod kniževne kritike.

Na gradskoj rivi Pine u Tivtu biće održana "Noć klapa". Za sve ranoranioce, gledaoce jutarnjeg programa, ženska klapa "Bellezza" pjevaće će uživo.

Dnevnu štampu komentariše Igor Milošević iz ADP-a “Zid”.

Uz nas pratite prve jutarnje vijesti i servisne informacije. Budite se uz naš program od 6.30h.

Bonus video: