Crnogorsko Pivo Svjetskog Kvaliteta: Tri Medalje za Akademiju Piva!

Akademija Piva Ostvaruje Veliki Uspjeh na Internacionalnom Takmičenju u Francuskoj

11463 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Akademija Piva,
Foto: Akademija Piva,

Akademija Piva, vodeća kraft pivara iz Podgorice, ponosno objavljuje svoje uspjehe sa nedavno održanog internacionalnog takmičenja “1001 Dégustations” u vinu, pivu i žestokim pićima u Francuskoj.

Akademija Piva,
foto: Akademija Piva,

Na takmičenju osvojene su tri prestižne medalje koje potvrđuju neosporan kvalitet i originalnost u svijetu kraft piva. Uspjeh Akademije piva obuhvata dva zlatna odličja za IPA-u "Profesor Doktor" i Pale Ale "Profesor Hopppss", dok je srebrna medalja pripala Lageru "Vrhunski Magistar".

Akademija Piva,
foto: Akademija Piva,

Ovo predstavlja poseban trenutak za našu pivaru i za crnogorsku kraft scenu u cjelini. Ponosno smo predstavili našu zemlju i poslali poruku da se u Crnoj Gori proizvodi najbolje pivo! To je priznanje našeg predanog rada i stručnosti našeg pivskog tima.

Akademija Piva,
foto: Akademija Piva,

Ponosna Potvrda Kvaliteta i Originalnosti u Svijetu Kraft Piva

Pored ovih nagrada, Akademija piva je na istoimenom takmičenju 2023. godine osvojila zlatnu medalja za Pale Ale “Profesor Hopppss” i dvije srebrne medalje za Oktoberfest “Brat Dekan” i Lager “Vrhunski Magistar”, a 2022. godine u Lyonu osvaja zlatnu medalju za Oktoberfest “Brat Dekan” .

Pozivamo sve ljubitelje piva da dožive vrhunske ukuse naših nagrađivanih piva. Naš cilj je pružiti nezaboravno iskustvo u svakom gutljaju, a ove medalje su potvrda da smo na pravom putu. Nazdravite sa nama i uživajte u kvalitetu!