VREMEPLOV: Peticija za Valdanos

Gradonačelnik Ulcinja Gzim Hajdinaga kazao je da stoji iza svojih predizbornih obećanja, pa i onog koje se tiče povraćaja maslinade u Valdanosu i poručio Cakuliju da ne brine zbog toga
0 komentar(a)
Valdanos, Foto: Jasna Gajević
Valdanos, Foto: Jasna Gajević
Ažurirano: 12.08.2017. 09:33h

Predsjednik Udruženja maslinara Ulcinja Džaudet Cakuli najavio je da će danas u tom gradu početi prikupljanje potpisa za vraćanje i zaštitu privatne imovine i još jednom pozvao Vladu da maslinadu u Valdanosu vrati ranijim vlasnicima.

Cakuli je pozvao građane da svojim potpisima podrže vraćanje imovine, koje je zasnovano na Ustavu i Zakonu:

“Pozivamo i one koji su iskreno obećavali vraćanje imovine, ali zbog razlnih okolnosti nijesu bili u mogućnosti da ta obećanja ostvare”.

Gradonačelnik Ulcinja Gzim Hajdinaga kazao je da stoji iza svojih predizbornih obećanja, pa i onog koje se tiče povraćaja maslinade u Valdanosu i poručio Cakuliju da ne brine zbog toga.

“...Ističem da sam kao legitimni predsjednik Opštine, član tenderskih komisija za valorizaciju Ade, Velike plaže i Valdanosa i svakom dobronamjernom je jasno da se tu ne radi ni o kakvoj prodaji. Pitanje maslinade u Valdanosu, kao što sam i obećao, riješiću na zadovoljstvo bivših vlasnika, uprkos opstrukcijama onih koji me sada optužuju da sam navodno zaboravio na obećanja”, kazao je Hajdinaga.

Bonus video: