Amira Medunjanin gošća Boja jutra

Protekli vikend su obilježile velike gužve duž obale i višesatna čekanja. Šta nas čeka ovoga vikenda, koje su kritične dionice i gdje je pojačana policijska kontrola - saznajte u našem jutarnjem programu
50 pregleda 1 komentar(a)
Amira Medunjanin, Foto: Slavica Kosić
Amira Medunjanin, Foto: Slavica Kosić
Ažurirano: 11.08.2017. 05:15h

U Bojama jutra saznajte sve detalje o tome gdje možete bezbjedno da se kupate duž naše obale, a na koja kupališta nadležni upozoravaju kupače zbog smanjenog kvaliteta morske vode.

Da li su sve ponte na našem primorju dostupne svim građanima čak i kada se nalaze ispred privatnih kuća - saznaćemo od predstavnika JU Morsko dobro.

Protekli vikend su obilježile velike gužve duž obale i višesatna čekanja. Šta nas čeka ovoga vikenda, koje su kritične dionice i gdje je pojačana policijska kontrola - reći će nam Mićo Radoviće, načelnik tivatske policije.

Ljubitelji sevdalinki Amire Medunjanin sjutra, pred njen koncert u Kotoru, uživo mogu pratiti razgovor sa njom.

Ljeto je pravo vrijeme za muziku - za gledaoce Boja jutra svira i pjeva Bojan Delić.

No, nije samo primorje ovoga ljeta atraktivno za brojne turiste. Nikšić postaje festivalski grad koji privlači sve više gostiju i polako dobija obrise turističke destinacije. Uoči Lake festa koji već godinama okuplja sve generacije ljubitelja dobre muzike naša gošća je direktorica lokalne turističke organizacije Dragica Popović.

Za sve koji žele upoznati običaje, melodije i igre kolašinskog kraja organizovan je Etno kamp Kolašin. Kada počinje i šta će sve moći vidjeti i doživjeti posjetioci detaljnije ćete saznati u Bojama jutra.

Generacije su uživale u proslavljenoj seriji "Pozorište u kući" a Vlastimir Đuza Stojiljković je mnogima bio omiljeni glumac. O ulozi u tom serijalu ali i drugim njegovim ulogama, kao i životu, napisana je monografija koja će biti predstavljena u atrijumu ljetnjikovca Buća. Priču Đuzi i monografiji koju je priredio teatrolog Zoran T. Jovanović pogledajte u Bojama jutra.

Vodimo vas i na izložbu mlade umjetnice Mirjane Marsenić Vujović "Utisak prirode“ koja je otvorena u Sali Dvorca kralja Nikole u baru do 25. avgusta.

Glavne naslove dnevne štampe komentariše Predrag Nikolić, ND Monitor.

Bonus video: