Besplatne kotizacije za trku LoveRun dostupne tokom naredna dva dana!

LoveRun – takmičenje, rekreacija i zabava – Ljubav na 5 km!

12387 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Telekom
Foto: Telekom

LoveRun – takmičenje, rekreacija i zabava, sjajan predlog za vikend pred Dan zaljubljenih. Crnogorski Telekom svojim korisnicima poklanja besplatne kotizacije za trku, za koje se možete prijaviti 1. i 2. februara!

Prijava je jednostavna. Neophodno je da preuzmete kupon iz Telekom ME aplikacije, nakon čega ćete dobiti kod za dvije besplatne kotizacije. Broj kotizacija je ograničen, zato budete brzi, jer je i trčanje ljepše udvoje!

Korisnici koji još uvijek nemaju Telekom ME aplikaciju, mogu je besplatno preuzeti na Google Play, App Store i Huawei AppGallery.

LoveRun - rekreativni sportski događaj, organizuje Multisport Akademija MAYER, uz već tradicionalnu podršku Crnogorskog Telekoma. Nakon uručenja glavnih nagrada, slijede i posebne nagrade - Crnogorski Telekom, kao pokrovitelj događaja, učesnicima trke poklanja i dva T - Phone Pro uređaja.

Prva LoveRun trka organizovana je u Zagrebu, kao zabavni način obilježavanja Dana zaljubljenih, ali je vrlo brzo prerasla u otvorenu trku za bilo koga ko želi da proslavi ljubav na dan ili u periodu oko dana zaljubljenih. Zbog velikog interesovanja i odlične energije u 2024. trka će se održati i u gradovima u regionu – Zagrebu i Mariboru, pod jednim krovnim imenom LoveRun.

Trka će biti održana u nedjelju, 11. februara, detaljnije informacije mogu se pronaći na sajtu