ZANIMLJIVO ISTRAŽIVANJE

Žene smatraju da je doba kavaljera prošlo: San je naći muškarca koji će odgovoriti na poruku

Mnoge je iznenadio podatak da 60 odsto žena želi da muškarci objave zajedničku fotografiju na Fejsbuku, kako bi svojim prijateljima pokazali da su zadovoljni u emotivnoj vezi
6 komentar(a)
ljubav, seks, Foto: Shutterstock
ljubav, seks, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 10.08.2017. 07:39h

Dejting sajt Match.com je sproveo zanimljivo istraživanje o muško-ženskim odnosima, kada je došao do podatka da čak 73 odsto žena smatra da je doba kavaljera odavno prošlo.

Za razliku od prošlih vremena kada su muškarci morali da ulože mnogo truda kako bi osvojili svoju ljepšu polovinu, danas se situacija promjenila. 

To dokazuje i istaživanje dejting sajta Match.com koje je dokazalo da je sve manje muškaraca džentlmena, pa samim tim i romantike među partnerima. 

Prema dobijenim podacima, čak 73 odsto žena je istaklo da smatra kako je vreme kavaljera odavno prošlo, a njihovi romantični snovi vežu se uz ponašanja koja bi trebalo da budu sasvim normalna. 

Anketa je takođe otkrila da bi 84 odsto žena voljelo da ih muškarac nazove kada obeća da će nazvati, 80 odsto žena bi željelo da im tip sa kojim izlaze barem jednom na dan pošalje poruku, a 83 odsto žena bi htjelo da dečko sa kojim su izašle provjere da li su bezbjedno stigle kući. 

Sa druge strane, žene koje su učestvovale u istraživanju napravile su granicu između kavaljerstva i tetošenja. 

Prema tome, 38 odsto žena ne želi da im muškarci pomjeraju stolicu u restoranu, a 45 odsto njih nervira kada insistira da prve naruče jelo ili piće. 

Mnoge je iznenadio podatak da 60 odsto žena želi da muškarci objave zajedničku fotografiju na Fejsbuku, kako bi svojim prijateljima pokazali da su zadovoljni u emotivnoj vezi.

Preporučujemo za Vas