Ovo je najčešći razlog za svađu u vezi

U istraživanju je učestvovalo 2.000 odraslih, a od toga 65 odsto žena sebe smatra odlično organizovanim i uvijek spremnim na vrijeme, u poređenju sa 55 odsto muškaraca
51 pregleda 2 komentar(a)
par, veza, svađa, Foto: Shutterstock
par, veza, svađa, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 09.08.2017. 15:14h

Čekanje je uzrok oko 30 svađi godiđnje, pokazala je anketa.

Sigurno vam je poznato - treba da krenete negdje, a on/ona se još uvijek licka i nikako da se spremi?

Istraživanje je pokazalo da su uglavnom žene te koje kasne na zakazane sastanke ili vjenčanja. Jedna od četiri žene priznaje da kasni i kada treba da se sastane sa prijateljima, u poređenju sa 16 odsto muškaraca.

Pored toga, jedna od pet žena priznaje da često kasni i na posao, što je slučaj sa 13 odsto muškaraca.

Da ne bude da su žene krivac za sve, ista studija je pokazala da su žene spremnije kada je riječ o pakovanju za odmor - one počinju da se spremaju nekoliko dana ranije, dok muškarci to ostavljaju za "pet do dvanaest".

"Mnogim parovima je poznat scenario kada jedno čeka ono drugo koje se još uvijek sprema. To rezultira time da oboje kasnite tamo gdje treba da budete, a to osobe koje su dobro organizovane mrze. Zato nije iznenađujuće da je upravo ovo najčešći razlog za svađu među parovima", kaže predstavnik iz Rescue Remedy-ja, onlajn prodavnice koja je sprovela istraživanje.

U istraživanju je učestvovalo 2.000 odraslih, a od toga 65 odsto žena sebe smatra odlično organizovanim i uvijek spremnim na vrijeme, u poređenju sa 55 odsto muškaraca, prenosi Mondo.

Bonus video: