"Brutalno prebijanje, četvorica na jednog“: Prijave protiv Podgoričanina i Novljanina

Iz policije navode da im događaj nije bio prijavljen
102 pregleda 5 komentar(a)
pesnica, Foto: Shutterstock
pesnica, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 09.08.2017. 09:56h

Hercegnovska policija podnijeće prekrišajne prijave protiv M.K. (28) iz Herceg Novog i V.V. (22) iz Podgorice koji su učestvovali u tuči na jednoj od plaža u Herceg Novom.

Snimak je objavljen na društvenim mrežama pod nazivom „Herceg Novi, plaža Santo Domingo: Brutalno prebijanje, četvorica na jednog“ .

"Nakon objavljivanja snimka službenici CB Herceg Novi su preduzeli mjere i radnje na identifikovanju lica sa snimka odnosno utvrđivanju okolnosti događaja. Utvrđeno je da je do narušavanja javnog reda i mira tučom nepoznatih lica, na prostoru plažnog bara Santo Domingo u Herceg Novom, došlo 01. avgusta 2017. godine oko 18,00 časova. Preduzimajući intenzivne mjere i radnje, službenici CB Herceg Novi su identifikovali dva lica koja su narušila javni red i mir odnosno lica za koja se sumnja da su zadala udarce oštećenom licu. Riječ je o M.K. (28) iz Herceg Novog i V.V. (22) iz Podgorice. Od njih je u prostorijama CB Herceg Novi potom uzeta izjava na navedene okolnosti događaja", navode iz policije.

Dodaju da događaj, inače, nije bio prijavljen policiji.

"Protiv M.K. i V.V. će Sudu za prekršaje u Budvi – Odjeljenju u Herceg Novom biti podnijet zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka zbog osnovane sumnje da su počinili prekršaj narušavanja javnog reda i mira tučom (član 10 Zakona o javnom redu i miru)", zaključuje se.

Bonus video: