BIVŠOJ SUPRUZI RISTA KULJAČE ODUZELI DVIJE KUĆE

Kuljača: Neko je u budvanskom katastru mnogo korumpiran

Vesni Kuljači nejasno kako je Gugi kommerc uzeo njenu imovinu
67 pregleda 6 komentar(a)
TQ Plaza, Foto: Vuk Lajović
TQ Plaza, Foto: Vuk Lajović
Ažurirano: 04.04.2019. 23:07h

Budvanka Vesna Kuljača pozvala je da se ispita ko je to u budvanskom katastru korumpiran i mogao je da dozvoli da kompanija Gugi commerc blokira preko izvršioca njenu imovinu, na osnovu potraživanja prema njenom bivšem suprugu Ristu Kuljači.

Građevinska kompanija biznismena Branislava Gugija Savića preko javnog izvršitelja upisala je 2. avgusta u katastarsku evidenciju Uprave za nekretnine na porodične zabilježbe kao teret na jednospratne kuće u Bečićima od 57,87 i 79 kvadrata, kao i dvorište od 227 kvadrata. Blokirana je imovina u selu Kuljače, pašnjak od 3.207 kvadrata vlasništvo Rista Kuljače, kao i Ristovu kuću od 170 kvadarta i dvorište od 52 kvadrata u Budvi.

„Ja sam bivša žena Riste Kuljace. Risto mi je prije dosta godina prepisao svoju imovinu u Bečićima, svoje tadašnje dvije kuće. Sve je urađeno po zakonu, ovjereno u sudu, izdato rješenje, sve papire imam. Sad je nejasno kako se Gugi commerce upisao na moje nekretnine. Katastar je to uradio nelegalno. Pitam se,  ko je u katastru toliko korumpiran, kako je ovo moguće“, kazala je ona “Vijestima”. 

Risto Kuljača optužio je Branislava Savića da po ko zna koji put pokušava da diskredituje njegovu ličnost. On odbacuje Savićeve  optužbe da mu bilo što duguje.

Preporučujemo za Vas