Danas u prodaji treća knjiga “Džungla"

Knjige su dostupne na prodajnim mjestima štampe, svakog petka izlazi nova knjiga.

54413 pregleda 23 reakcija 0 komentar(a)
Foto: Vijesti online
Foto: Vijesti online

Djeca su od najranijeg uzrasta zainteresovana za svijet koji nas okuružuje, za planetu, biljke, a posebno životinje. Postavljaju pitanja o tome kako stvari funkcioništu, kako nastaju, vole da uče o životinjama.

Džungle su posebno inspirativna mjesta. Treća knjiga će donijeti mnoge zanimljivosti o kišnim šumama, jer, vjerovali ili ne, postoje mjesta na svijetu na kojima svakoga dana pada kiša. Zanimljivo će biti i čitati o spratovima kišnih šuma, gdje se na svakom od njih dešava nešto sasvim drugačije.

Upoznaće najveći cvijet na svijetu, kao i živopisnu vrstu majmuna koja se zove mandril, diviće se plavoj boji žaba streličarki, ali će saznati i da je tukanov kljun nazubljen kao testera.

Knjige su bogate prelijepim fotografijama i informacijama koje su prilagođene predškolskom i ranom školskom uzrastu.

U kolekciji se nalazi dvadeset i pet knjiga. Nakon treće Džungla, slijede Čuda prirode, Dinosaurusi… a tu su i knjige pod nazivima Prirodne pojave, Nauka, Ko je ko, Vreme

Knjige će biti dostupne na prodajnim mjestima štampe. Svakog petka izlazi nova knjiga. Cijena knjiga je 4,99 €. Treća knjiga “Džungla” izlazi danas, 15. marta, dok će druga knjiga „More” biti i dalje u prodaji.