SAČUVAJTE VAŠU LJUBAV

Šest stvari koje srećni parovi rade zajedno svaki dan

Dan ispunjen obvezama i većinom, stresom, može itekako olakšati iznenadna poruka voljene osobe koja misli na vas
118 pregleda 0 komentar(a)
par, ljubav, Foto: Shutterstock
par, ljubav, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 04.08.2017. 11:14h

Teško je definisati koja je tajna velikog uspjeha sretnih i dugoročnih veza. No, svakako je sigurno da je potrebno u cijelu sliku ukomponovati više stvari da bi stvari funkcionisale, poput poštovanja, komunikacije, povjerenja, spremnosti na kompromise...

Ali potreban je i niz malih sitnica koje zaokružuju cijelu priču:

Zajedničke aktivnosti

Svaki od partnera treba imati vrijeme za sebe, ali i pronaći neke zajedničke hobije ili aktivnosti u kojima će oboje uživati.

Odlazak u krevet

Srećni parovi odlaze na spavanje u isto vrijeme i spavaju u istom krevetu. Iako tome često prethodi i zajedničko gledanje TV-a, gašenje svijetla, poljubac za laku noć...

Vrijeme provode zajedno, a ne na telefonima

Doba pametnih telefona preuzelo je mnogo sfera života odraslih i onih najmlađih, ali srećni parovi radije će zajedno pogledati film, otići u šetnju, razgovarati, boraviti u prirodi nego gledati svaki u svoj zaslon.

Smijeh

Zajednički trenuci ispunjeni smijehom mnogima su pravi luksuz, što itekako utiče i na odnose među partnerima. Oni koji nalaze više ovakvih prilika, češće su i srećniji i povezaniji parovi.

Šalju poruke

Dan ispunjen obvezama i većinom, stresom, može itekako olakšati iznenadna poruka voljene osobe koja misli na vas.

Ne zaboravljaju na nježnosti

Male nježnosti, poljupci u prolazu, štipanje ili škakljanje, često su samo "oznake" u prvim mjesecima veze. Oni koji uspijevaju to zadržati i u kasnijim godinama svog zajedničkog života, srećniji su i povezaniji, prenosi Avaz.

Preporučujemo za Vas