Danas šesta knjiga iz edicije National geographic "Moje telo"

Svako je poseban. I to je možda glavna ideja vodilja šeste knjige koja nam stiže na prodajna mjesta u petak 5.aprila.

21426 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Vijesti online
Foto: Vijesti online
Ažurirano: 05.04.2024. 07:51h

Važno je da djeca od najranijeg uzrasta razumeju da je svako jedinstvena osoba i da ne postoje dvije iste na ovom svijetu. I da je upravo ta različitost ljepota života. Djeca će shvatiti da su lijepa i spolja i iznutra i kako naše tijelo funkcioniše kao jedan savršen mehanizam. Dobiće odgovore na pitanja zašto postoje različite boje kože i šta je odgovorno za takvu pojavu. Saznaće zašto imaju pupak, zašto se u vodi koža na nogama i rukama smežura. Zašto bake imaju bore i zašto šišanje ni malo ne boli. A tu je i odgovor na vjerovatno jedno baš važno pitanje – zašto moramo da spavamo i koliko nam je sati sna dovoljno…

Knjige su bogate prelijepim fotografijama i informacijama koje su prilagođene predškolskom i ranom školskom uzrastu. One nam omogućavaju da provedemo kvalitetno vrijeme sa djecom, uživajući u njihovoj radoznalosti i ljubopitljivosti. Čitajući djeci stvaramo uspomene za cio život, ali i temelje budućim obrazovim ljudima otkrivajući im čaroban svijet knjiga.

U kolekciji se nalazi dvadeset i pet fantastičnih knjiga.

Knjige će biti dostupne na prodajnim mjestima štampe. Svakog petka izlazi nova knjiga. Cijena knjiga je 4,99 €. Šesta knjiga “Moje telo” izlazi 5.aprila, dok će prethodna knjiga „Dinosaurusi” biti i dalje u prodaji.

Sakupite vrijednu kolekciju i uživajte sa mališanima u dragocjenom vremenu provedenom uz knjige.

Bonus video: