HDL nagrađuje - Velika nagradna igra IGRAJ I OSVOJI

I ovog proljeća HDL nagrađuje svoje vjerne potrošače.

20310 pregleda 0 komentar(a)
Foto: HDL
Foto: HDL

U nagradnoj igri koja traje od 05.04.2024. do 10.05.2024 godine možete osvojiti atraktivne nagrade među kojima se ističe glavna nagrada automobil marke OPEL CORSA.

HDL uspješno gradi svoj put na tržištu Crne Gore i konstantno povećava broj maloprodajnih objekata, kvalitet usluge i asortiman koji pažljivo bira u ime svojih potrošača.

Nagradnom igrom IGRAJ I OSVOJI i bogatim fondom za svoje lojalne i one potencijalne kupce, uzvraća povjerenje koje uživa već godinama.

Da postanete učesnik i obradujete sebe i članove vaše porodice - prijavljivanje je više nego jednostavno. Kupovinom proizvoda vaših omiljenih brendova u iznosu od 10 eura ili više, ostvarujete pravo učešća u nagradnoj igri. Sve što je potrebno jeste da upišete svoje ime i prezime, kao i broj telefona na poleđini fiskalnog računa koji dobijate na kasi za kupljene proizvode naših brendova. Nakon toga samo je potrebno u jednu od naznačenih kutija, koje se nalaze u svim HDL objektima, ubaciti račun sa vašim podacima i već ste potencijalni dobitnik.

Iz HDL -a pozivaju potrošače da ne propustite priliku da, možda baš vi, dobijete neku od vrijednih nagrada, a najsrećniji odveze NOVI AUTOMOBIL OPEL CORSA.

Igraj i osvoji da učiniš ovo proljeće posebnim.

Vaš HDL