Pogledajte emisiju "U lavirintu": Koliko prosjačenje pogađa romsku i egipćansku djecu?

Emisija "U lavirintu" dio je projekta "Zaposli se i ispričaj priču", koji finansira Evropska unija, posredstvom Ministarstva finansija Crne Gore, dok je glavni korisnik Ministarsvo rada i socijalnog staranja
168 pregleda 1 komentar(a)
U Lavirintu, Foto: Screenshot(TvVijesti)
U Lavirintu, Foto: Screenshot(TvVijesti)
Ažurirano: 01.08.2017. 08:08h

Prva emisija "U lavirintu" iz serijala posvećenog Romima i Egipćanima, u kojoj se govori o problemu prosjačenja emitovana je u nedjelju 30. jula na Televiziji Vijesti.

Sa gostima u studiju razgovaralo se o tome koliko prosjačenje pogađa romsku i egipćansku djecu, ko je odgovoran za to - roditelji ili državne institucije i šta je potrebno uraditi kako bi ova djeca sa ulice prešla u učionice, a ne u ruke kriminalnih grupa i trgovaca ljudima.

Emisiju "U lavirintu" vodi Elvis Beriša, a gosti su bili: Radovan Stijović iz Uprave policije, Marko Kastratović iz Centra za socijalni rad i Nikola Vukčević, reditelj.

Emisija "U lavirintu" dio je projekta "Zaposli se i ispričaj priču", koji finansira Evropska unija, posredstvom Ministarstva finansija Crne Gore, dok je glavni korisnik Ministarsvo rada i socijalnog staranja.

Projekat sprovode:

Bonus video: