U goste nam dolaze Đorđević i Gnocch, pogledajte i kako je bilo na otvaranju spomenika vojvodi Mirku Petroviću

Pogledajte i intervju sa srpskom glumicom Anitom Mančić koja glumi u predstavi “Hasanaginica” u okviru “Purgatorija”.
61 pregleda 0 komentar(a)
Boje jutra novinari, Foto: Tv Vijesti
Boje jutra novinari, Foto: Tv Vijesti
Ažurirano: 01.08.2017. 05:40h

Ekipa Boja jutra za utorak 1. avgust izdvaja:

Pogledajte izvještaj sa svečanog otvaranja spomenika velikom vojvodi Mirku Petroviću. Događaj će biti upriličen večeras, u ponedjeljak 31. jula, na Trgu nezavisnosti u centru Podgorice.

Dragan Đorđević i Giovanni Gnocchi, dvojica izvrsnih violončelista koji nastupaju sa Romanom Simovićem na koncertu 02. avguta u Kotoru, biće gosti jutarnjeg programa.

Pogledajte i intervju sa srpskom glumicom Anitom Mančić koja glumi u predstavi “Hasanaginica” u okviru “Purgatorija”.

Govorimo o izgradnji biciklističkih staza u Glavnom gradu. Naša gošća Snežana Adžić, pomoćnica direktora Agencije za izgradnju i razvoj Podgorice.

Ekipa jutarnjeg programa je ispratila i akciju čišćenja korita Ribnice kod Skalina u organizaciji Odreda izviđača „Njegoš“.

Alpinisti planinarskog kluba „Visokogorci Crne Gore“ po peti put osvojili Mon Blan, najviši vrh Alpa i najviši vrh zapadne Evrope. Prenosimo detalje njihovog nezaboravnog iskustva.

Pogledajte koliko turista trenutno boravi u najsunčanijem gradu Bokokotorskog zaliva, te koje je sve manifestacije pripremila Turistička organizacija Opštine Tivat.

Sajam tradicionalnih proizvoda okupiće i ove godine na gradskoj rivi Pine u Tivtu veliki broj proizvođača iz cijele Crne Gore. O sajmu detaljnije u Bojama jutra.

Dnevnu štampu listamo sa Veseljkom Koprivicom iz CN "Monitor".

Djecu iz podgoričkog vrtića „Maša“ smo pitali „Šta je kolega“.

O svim ostalim aktuelnostima izvještavamo vas iz Podgorice, Tivta, Budve, Kotora i Herceg Novog. Sa vama smo svakog radnog dana od 6.30h.

Bonus video: