Policija protjeruje Anđelku Bojović iz Crne Gore

Matiji, osumnjičenom da je sa strinom danima prikupljao podatke o kretanju Koljenšića istražni sudija Osnovnog suda u Nikšiću, Igor Đuričković, odredio je privor do 30 dana
112 pregleda 0 komentar(a)
Anđelka Bojović, Matija Bojović, Foto: Filip Roganović
Anđelka Bojović, Matija Bojović, Foto: Filip Roganović
Ažurirano: 31.07.2017. 11:29h

Beograđanka Anđelka Bojović, majka navodnog vođe zemunskog klana Luke Bojovića, izašla je juče iz Crne Gore, nakon što je policija naložila da u roku od 24 sata napusti državu.

Ona, i njen đeveričić Matija Bojović uhapšeni su prošle sedmice u Nikšiću, nakon što je policiji prijavljeno da su se “vrzmali” oko kuće Nikšićanina Ratka Koljenšića, optuženog za ubistvo njenog mlađen sina Nikole Bojovića.

Tužilaštvo im je prvobitno odredilo zadržavanje do 72 sata, nakon čega su samo za Matiju Bojovića predložili određivanje pritvora.

Matiji, osumnjičenom da je sa strinom danima prikupljao podatke o kretanju Koljenšića istražni sudija Osnovnog suda u Nikšiću, Igor Đuričković, odredio je privor do 30 dana.

Anđelka Bojović je poslije 72 sata provedena u zgradi CB Nikšić, puštena da se brani sa slobode.

Policija je u njenom telefonu pronašla fotografije Koljenšićeve kuće.

Koljenšić je u decembru prošle godine izašao iz zatvora, u kom je bio od kraja jula 2013. godine, zbog sumnje da je sa Slobodanom Šaranovićem organizovao ubistva Nikole Bojovića u Beogradu 29. aprila te godine i Miloša Vidakovića.

Šaranović je ubijen 11. marta u Budvi.