Uhapšen Podgoričanin: Pokušao da pobjegne, policija kod njega pronašla pištolj i municiju?

62 pregleda 0 komentar(a)
Hapšenje, Foto: Shutterstock
Hapšenje, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 28.07.2017. 11:58h

Podgorička policija uhapsila je sinoć M.A. (31) iz Podgorice zbog sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija, saopšteno je iz Uprave policije.

"Podgorički policajci su 27 jula oko 23,30 časova u ulici Radosava Burića zaustavili automobičl marke "Volvo" podgoričkih registarskih oznaka kojim je upravljao M.A. dok se na suvozačevom mjestu nalazio D.R. (63) iz Podgorice. M.A. je pokušao da izbjegne policijsku kontrolu i skrenuo je u drugom pravcu", navodi se u saopštenju Uprave policije.

U saopštenju se dodaje da su policajci krenuli u potjeru za vozilom, a da ubrzo nakon toga, M.A. zaustavlja vozilo i napušta ga i sa dvije torbice počeo da bježi.

"Nakon kraće potjere policajcu su ga sustigli i nakon pregleda lica i torbica pronađen je i oduzet pištolj marke M57 kalibra 7,62mm i šest komada municije, u ilegalnom posjedu. O događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici koji je naložio da se M.A. uhapsi i da mu se privede uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija", kazali su iz Uprave policije.

Bonus video: