Tradicionalan izbor maturanata - Hotel Hilton Podgorica

Matursko veče ostavlja neizbrisiv trag u sjećanju svakog mladića i svake djevojke, čineći jednu od najljepših životnih uspomena.

27074 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Hotel Hilton Podgorica
Foto: Hotel Hilton Podgorica

Generacijama unazad, nekadašnji Hotel Crna Gora, održavao je svoj status kao simbol grada i omiljeno mjesto za svečane događaje. Danas, na istoj lokaciji, Hotel Hilton Podgorica sa ponosom i dalje predstavlja ključno mjesto okupljanja koje obilježava prelaz naših mladih sugrađana u nove životne etape. Generacije maturanata zasijale su na maturskoj večeri punoj uspomena i sjećanja na protekle četiri godine zajedničkog učenja i druženje baš u našem hotelu.

Hotel Hilton Podgorica
foto: Hotel Hilton Podgorica

Smješten u srcu Podgorice, Hotel Hilton otvara svoja vrata i služi kao omiljeno mjesto na kojem generacije maturanata proslavljaju matursko veče. Pružajući ne samo luksuzan ambijent već i posvećenost u kreiranju izuzetne usluge prilikom stvaranju nezaboravnih uspomena. Plato ispred hotela tradicionalno je mjesto okupljanja generacija koje prate svoje maturante na crveni tepih.

Hotel Hilton Podgorica
foto: Hotel Hilton Podgorica

Veliko nam je zadovoljstvo što smo nakon Hotel Crna Gora zadržali povjerenje i tradiciju kao najbolji izbor za proslavu maturskih večeri, što je potvrda da vrijednujemo i njegujemo lokalnu zajednicu i njeno nasljeđe. U Hiltonu, svako matursko veče je mnogo više od proslave, to je veče kada se slavi kraj jednog poglavlja i početak drugog. Dok maturanti prave korak ka novoj avanturi, nastojimo da njihova proslava bude elegantna, vodeći računa o svakom detalju.

Hotel Hilton Podgorica
foto: Hotel Hilton Podgorica

Dokaz tradicije, kvaliteta i neprekidnog povjerenja generacija maturanata, Hotel Hilton Podgorica ostaje omiljeno mjesto za organizacju večeri koje se pamte za cijeli život.

Hotel Hilton Podgorica
foto: Hotel Hilton Podgorica