U NASELJU DUBRAVA

Herceg Novi: Niko Roganović ubijen u sačekuši

Prema prvim saznanjima policije, na Roganovića su pucale najanje dvije osobe, a od zadobijenih povreda podlegao je u hercegnovskoj bolnici
1564 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 26.07.2017. 17:14h

Novljanin Niko Roganović (66) ubijen je tokom noći, u sat i 20 minuta poslije ponoći u hercegnovskom naselju Dubrava, u klasičnoj sačekuši potvrđeno je "Vijestima" iz Uprave policije.

Roganović je ubijen na oko 500 metara od zgrade u ulici Spasića i Mašere, u kojoj je prije nekoliko godina kupio stan, ali je prodica i dalje živjela u kući na Šetalištu pet Danica na Savini.

Komšije kažu da su Niko Roganović i njegov sin povremeno dolazili u tu kuću.

Na ulaz u objekat koji pripada Roganovićima postavljene su kamere nakon bombaškog napada na njegovog sina.

Stanovnici naselja gdje se desilo ubistvo uglavnom tvrde da nisu ništa čuli. Samo je jedna žena čula lomnjavu i pomislila da je riječ o saobraćajnom udesu.

Prema prvim saznanjima policije, na Roganovića su pucale najmanje dvije osobe, a od zadobijenih povreda podlegao je u hercegnovskoj bolnici.

Niko Roganović je otac Duška Roganovića koji je u podmetnutoj eksploziji 26. aprila ove godine ostao bez obije noge.

Niko Roganović je 2013. godine oslobođen optužbi za šverc cigareta.

Iz policije su kazali da intenzivno rade na rasvjetljavanju ubistva Roganovića.

"Hercegnovska policija intenzivno radi na rasvjetljavanju ubistva N.R. (66) iz Herceg Novog, koje se dogodilo u toku noći 25/26. 07. 2017. godine u naselju Dubrava, u Herceg Novom. Naime, u navedenom periodu oko 01,20 časova su za sada nepoznata lica prišla vozilu u kojem se nalazio N.R. i u njegovom pravcu ispalili više hitaca iz vatrenog oružja od kojih je N.R. preminuo. O događaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici koji je na licu mjesta izvršio uviđaj sa policijskim službenicima. Službenici CB Herceg Novi i drugih organizacionih jedinica preduzimaju intenzivne mjere i radnje na identifikovanju i pronalasku izvršilaca ovog krivičnog djela", navodi se u saopštenju Uprave policije.

Galerija

Preporučujemo za Vas