UHAPŠEN ZORAN BULAJIĆ

Incident u Grahovu: Majku slučajno ranio u nogu?

“Pacijentkinja je primljena sa prostrijelnom ranom desne noge. Nakon ukazane pomoći konstantovan je multifragmentarni prelom butne kosti i ona je poslata za Podgoricu, na Kliniku za ortopediju, radi daljeg liječenja. Stabilnih je vitalnih parametara”, kazao je direktor Opšte bolnice dr Ilija Ašanin
94 pregleda 4 komentar(a)
Lov, lovačka puška
Lov, lovačka puška
Ažurirano: 26.07.2017. 06:04h

Nikšićanin Zoran Bulajić (31) uhapšen je zbog sumnje da je iz nehata ranio majku Dostinju Bulajić (63).

Incident se dogodio u noći između ponedjeljka i utorka, u porodičnoj kući Bulajića, u mjestu Zagora, u Grahovu.

Prema saznanjima “Vijesti” Bulajić je nešto nakon ponoći policiji prijavio da je iz puške M 48 ranio majku u predjelu noge. Njoj je u Opštoj bolnici u Nikšiću ukazana ljekarska pomoć.

“Pacijentkinja je primljena sa prostrijelnom ranom desne noge. Nakon ukazane pomoći konstantovan je multifragmentarni prelom butne kosti i ona je poslata za Podgoricu, na Kliniku za ortopediju, radi daljeg liječenja. Stabilnih je vitalnih parametara”, kazao je direktor Opšte bolnice dr Ilija Ašanin.

Nakon što im je Bulajić prijavio da je ranio majku, pripadnici nikšićkog Centra bezbjednosti izvršili su uviđaj, pronašli i oduzeli pušku za koju Nikšićanin nije imao dozvolu.

Sagovornik iz istrage kazao je da će se tokom izviđaja utvrditi kako je došlo do ranjavanja šezdesettrogodišnjakinje.

O incidentu je obaviještena viša tužiteljka Tanja Ćolan Deretić, koja je naložila da joj Bulajića privedu uz krivičnu prijavu za ubistvo u pokušaju iz nehata u sticaju sa krivičnim djelom nedozvoljeno držanje oružja.