Krivična prijava protiv Nikšićanina: Podmetnuo požare na dva vozila u Podgorici?

1 komentar(a)
požar auto
požar auto
Ažurirano: 25.07.2017. 13:39h

Podgorička policija je podnijela krivičnu prijavu protiv M.P. (36) iz Nikšića zbog sumnje da je u kotobru 2016. godine u Podgorici podmetnuo požare na dva vozila.

M.P. je kako se sumnja, ovo krivično djelo počinio na štetu S.O. (45) iz Podgorice u I.J. (40) iz Podgorice, na način što je, 13.10.2016. godine oko 04,30 časova u ulici Radosava Burića, na parkingu zapaljivom tečnošću polio dva motorna vozila i izazvao požar na tmv marke "Iveko" cetinjskih registarskih oznaka vlasništvo S.B, i pmv marke "Audi 100" podgoričkih registarskih oznaka, u vlasništvu I.J.", navodi se u saopštenju Uprave policije.

U saopštenju se dodaje da je o događaju obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu koji je naložio da se protiv M.P. podnese krivična prijava zbog osnovane sumnje da je počinilo krivično djelo izazivanje opšte opasnosti.

"M.P se nalazi u ZIKS-u na izdržavanju zatvorske kazne zbog počinjenih krivičnih djela iz oblasti imovinskog kriminaliteta kao iz oblasti požara i eksplozija", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: