13-godišnji Beranac ukrao i slupao četiri automobila?

Trinaestogodišnjak ukradenim automobilom udario u kombi. Iste večeri polomio stakla privatne apoteke “Benu” u Bijelom Polju
214 pregleda 16 komentar(a)
auto, Rafko Šabanović, Foto: Privatna arhiva
auto, Rafko Šabanović, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 21.07.2017. 06:12h

Trinaestogodišnji Beranac A. H. za dvije noći ukrao je i slupao četiri automobila, tvrde nezvanično iz Uprave policije.

Maloljetnog Beranca policija sumnjiči da je u noći između srijede i četvrka, oko tri sata iza ponoći, na Ribarevinama slupao “daevu” Bjelopoljca Rafka Šabanovića, koji je navodno iste noći ukrao ispred Šabanovićeve kuće u Tršovoj ulici.

Sumnjiče ga da je iste noći, u toj ulici, polomio stakla privatne apoteke “Benu”.

Prema pouzdanim saznanjima lista dječak je prije 20 dana izašao iz vaspitno-popravne ustanove.

Šabanović je “Vijestima” ispričao da ga je preksinoć oko tri sata probudila policija sopštavajući mu da je njegov automobil ukrao i udario trinaestogodišnjak.

“Prvo sam se raspitao za stanje tog djeteta. Najvažnije je da da nije imao povrede. U policiji smo saznali da je A. H. mojim automobilom udario u kombi, koji je oštećen, ali povrijeđenih nije bilo”, rekao je Šabanović.

Sagovornik “Vijesti” iz Ministarstva unutrašnjih poslova juče poslije podne kazao je da je trinaestogodišnjak “na obradi kod inspektora za maloljetnike”.

Isti izvor pojasnio je da će nakon toga uslijediti odgovarajuća prijava za maloljetnike uz predlog za odgovarajuće sankcije prema maloljetnim licima.

Prema istim informacijama A. H. nije zadržan u policiji nakon prethodnih saobraćajnih nezgoda i krađe automobila, jer je maloljetno lice.

Bonus video: