VREMEPLOV: „ Aman ”: Nema kupanja!

Na pitanje koliko košta ulaz na plažu, obezbjeđenje nam je ljubazno odgovorilo da je cijena 25 eura po osobi, ali da na plaži ima samo 30 ležaljki i onog momenta kada su sve popunjenje, ulaz se blokira dok ne bude oslobođeno neko mjesto
0 komentar(a)
Drtagan Krapović obilazak plaža, Kraljičina plaža, Foto: Vuk Lajović
Drtagan Krapović obilazak plaža, Kraljičina plaža, Foto: Vuk Lajović
Ažurirano: 20.07.2017. 10:37h

Uprkos tvrdnjama Morskog dobra da je pristup Kraljičinoj i Kraljevoj plaži na Miločeru i plaži na Sv. Stefanu slobodan i da je naplaćivanje parkinga i ulaza nezakonito i suprotno ugovoru sa singapurskom kompanijom Aman Rizorts, posjetioci koji su juče željeli da se okupaju na ovim elitnim kupalištima bili su suočeni sa nizom nameta i zabrana.

Na samom ulazu u Kraljičnu plažu, podružnica Amana, kompanija Adriatik propertis na papiru nalijepljenom na saobraćajnoj signalizaciji u miločerskom parku objavila je da je ova plaža od subote 14. jula do daljnjeg zatvorena!

Singapurci i njihovi ovdašnji predstavnici su “svim poštovanim posjetiocima zahvalili na razumijevanju”.

Parking ispred hotela “Kraljičina plaža”, koji vodi do istoimenog kupališta, ograđen je armaturnom ogradomvisokom metar i po, a na rampi stoji jasno obavještenje da parkiranje automobila košta 15 eura. Na skretanju za Kraljevu plažu kod starog Miločera i dalje stoji stara rampa gdje službenici podgoričke agencije Guardian security, koju je angažovala singapurska kompanija, naplaćuje ulaz po vozilu 15 eura.

Na pitanje koliko košta ulaz na plažu, obezbjeđenje nam je ljubazno odgovorilo da je cijena 25 eura po osobi, ali da na plaži ima samo 30 ležaljki i onog momenta kada su sve popunjenje, ulaz se blokira dok ne bude oslobođeno neko mjesto.

Singapurska kompanija Aman zakupila je tri luksuzna crnogorska hotela na 30 godina. Za jednogodišnju zakupninu dužna je da plati 2,1 miliona eura. Kompanija se obavezala i da u rekonstrukciju i izgradnju uloži 40 miliona eura.

Bonus video: