Detalji ubistva: Mitrović izrešetan ispred dvoje djece

Kako javlja TV Vijesti, Mitrović je nekoliko minuta ranije sa porodicom izašao iz kuće i krenuo ka gradu
304 pregleda 26 komentar(a)
Igor Mitrović ubistvo, Foto: Zoran Đurić
Igor Mitrović ubistvo, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 18.07.2017. 17:58h

Za sada nepoznata osoba bez milosti je jutros izrešetala Baranina Igora Mitrovića zvanog Špiro i to dok se nalazio u automobilu sa svoja dva djeteta.

U neposrednoj blizini bila je i Mitrovićeva supruga koja je zapazila lik ubice i na osnovu čijeg iskaza će istražitelji pokušati da sačine foto – robot.

Kako javlja TV Vijesti, Mitrović je nekoliko minuta ranije sa porodicom izašao iz kuće i krenuo ka gradu.

Došavši do kraja puta kojim se uključuje na glavnu magistralu, Mitrović je zaustavio svoj „fijat“ kako bi njegova supruga izbacila smeće u obližnjem kontejneru.

Tu priliku je čekao i iskoristio za sada nepoznati ubica. Prišao je Mitrovićevoj strani vozila a zatim mu prislonio pištolj kalibra 9 milimetara u vrat i bez milosti pucao u njega naočigled šestogodišnjeg i 11-godišnjeg djeteta.

Na osnovu tragova pronađenih na automobilu zaključuje se da je ubica i nakon krvavog pira nastavio da puca u pravcu Mitrovićevog vozila. Srećom niko od djece nije povrijeđen.

Mitrovićeva sestra Dragana kaže da njen brat nije imao nikakvih problema

"Nikakvih problema nije imao, miran, troje djece ništa...", navela je ona.

Ubijeni Mitrović prema operativnim podacima policije nije pripadao nijednoj kriminlanoj grupi zbog čega su za sada istražitelji isključili mogućnost da je njegova likvidacija nastavak obračuna kriminalnih klanova.

Mitrović je ranije u policijskoj evidenciji vođen kao učesnik nekoliko fizičkih obračuna, a neko vrijeme radio je kao pomorac.

Bonus video: