U Baru ubijen Igor Mitrović

Iz policije je "Vijestima" rečeno da Mitrović nije član nijedne kriminalne grupe
534 pregleda 20 komentar(a)
Ažurirano: 18.07.2017. 17:38h

Baranin Igor Mitrović ubijen je jutros oko 10:10 časova u tom gradu.

Prema saznanju "Vijesti" Mitrović je ubijen u barskom naselju Šušanj, na magistralnom putu Bar-Sutomore, nedaleko od Crvene plaže, odnosno izvora Črvanj.

Sagovornik "Vijesti" je kazao da je pored puta izrešetan automobil "fijat" (NK CB 413) u kom je pronađeno beživotno tijelo Mitrovića.

Viši državni tužilac Grujo Radonjić, koji rukovodi uviđajem, kazao je "Vijestima" kazao je da tužilaštvo u saradnji sa policijom preduzima sve radnje na otkrivanju počinioca Mitrovićevog ubistva.

Radonjić je rekao da, u interesu istrage, ne može govoriti o detaljima ubistva počinjenog u 10:10 časova u Šušnju.

"Zasad se ne zna motiv ovog krivičnog djela," kazao je Radonjić.

Nakon ubistva policija je blokirala izlaze iz grada, a dio policijskih snaga je u vozilima pod rotacijom bio upućen i u Zeleni pojas, dio naselja Šušanj, u kojem se desilo ubistvo i u kojem je ubijeni mladić živio.

"Službenici Uprave policije MUP-a – Centra bezbjednosti Bar intenzivno rade na rasvjetljavanju ubistva I.M. iz Bara koje se jutros dogodilo u mjestu Šušanj u Baru. O događaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici koji će na licu mjesta izvršiti uviđaj zajedno sa policijskim službenicima. Službenici CB Bar i drugih organizacionih jedinica preduzimaju intenzivne mjere i radnje na identifikovanju i pronalasku izvršioca ovog krivičnog djela", saopšteno je iz Uprave policije.

Iz policije je "Vijestima" rečeno da Mitrović nije član nijedne kriminalne grupe.

Mitrović je ranije u policijskoj evidenciji bio vođen kao učesnik nekoliko fizičkih obračuna, a koliko se zna, jedno vrijeme je bio pomorac.

Saobraćaj na magistralnoj dionici Bar - Sutomore je od 11.45 časova ubrzan i više nema kilometarskih kolona.

Galerija

Bonus video: