Boje jutra: U gašenju požara na Luštici pomaže i Vojska CG, pratite dešavanja

U jutranjem programu TV Vijesti i o kajtsurfingu.
81 pregleda 0 komentar(a)
Pozar, Foto: Nina Marković
Pozar, Foto: Nina Marković
Ažurirano: 18.07.2017. 07:15h

Ekipa Boja jutra prati situaciju s požarima tokom noći i uživo vam prenosi najvažnije informacije s terena u jutarnjem programu.

Požar na poluostrvu Luštica sada je pod kontrolom.

"Vjetar je stao. U gašenju požara pomaže Vojska Crne Gore. Nijedan objekat za sada nije ugrožen", rekao je za Boje jutra komandir Službe zaštite i spasavanja Tivat Zoran Barbić.

Požar u mjestu Bigova je pod kontrolom. Tokom noći na teritoriji Podgorice izbilo nekoliko manjih požara, ali su svi pod kontrolom.

U susret premijeri dokumentarnog filma „Mirsada“ u čijem je fokusu dvanaestogodišnja djevojčica koja od najranijeg djetinjstva prosi na ulicama Glavnog grada, gost Boja jutra biće reditelj, Danilo Marunović.

Provjeravamo koliko i u kojim gradovima najviše posla imaju tržišni inspektori.

Gošća jutarnjeg programa biće i Ivana Dimić, dobitnica NIN-ove nagrade za 2016. godinu, autorka romana “Arzamas”. Dimić trenutno boravi u Tivtu gdje promoviše svoju knjigu u okviru festivala "Purgatorije".

Govorimo o virtuozu posebne kategorije, svjetski afirmisanoj ukrajinsko-američkoj pijanistkinji Valentini Lisici, koja će nastupiti bez honorara na XVI KotorArt Don Brankovim danima muzike.

Ugostićemo članove hrvatsko-slovenačkog sastava “Lolobriđida”.

U jutranjem programu TV Vijesti i o kajtsurfingu.

Donosimo detalje i o manifestaciji „Školski sportski raspust“ tokom koje će osnovci moći da se bave sportom na više lokacija u Podgorici.

Provjeravamo kakvo je stanje u Budvi kada su u pitanju privremeni objekti, taksi prevoz, vanpijačna prodaja, buka, i ostali problemi koji su u nadležnosti Komunalne policije i inspekcije.

Mališani iz vrtića „Maša“ objašnjavaju šta je popust.

Bonus video: