PG: Pucao kroz prozor, pa lažno prijavio da je pucano na njega

On je, kako navode iz policije, lažno prijavio da su ga napale dvije osobe i prekinuo vezu, nakon čega je policijska patrola krenula ka njegovoj kući
85 pregleda 7 komentar(a)
lovačka puška, Foto: Shutterstock
lovačka puška, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 12.07.2017. 10:58h

Podgorička policija juče je uhapsila R. Dž. (40) zbog sumnje da je pucao kroz prozor svoje kuće i nakon toga lažno prijavio da je pucano na njega.

On je, kako navode iz policije, lažno prijavio da su ga napale dvije osobe, koje su tom prilikom pucale na njega i prekinuo vezu, nakon čega je policijska patrola krenula ka njegovoj kući.

"Kriminalističkom obradom se došlo do saznanja da takvih lica nije bilo i da je, kako se sumnja, R.Dž, pucao uvis iz sobe svoje kuće kroz prozor, u ulici Ljubotinjskih junaka. On je tom prilikom, kako se sumnja, ispalio dva patrona. Službenici podgoričke policije su daljim pregledom lica mjesta pronašli i oduzeli pušku tzv. kratež, dvocijevku čehoslovačke proizvodnje u ilegalnom posjedu ovog lica," stoji u saopštenju policije.

Državni tužilac je naredio da se R.Dž. uhapsi pod sumnjom da je počinio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

Bonus video: