Kadetkinjama srebro u Prištini

Naše kadetkinje su na Balkanijadi ostvarile tri pobjede, protiv Makedonije, Kosova i Albanije, i poraz od Turske, koja je osvojila zlato sa maksimalnim učinkom
120 pregleda 0 komentar(a)
Ženska kadetska odbojkaška reprezentacija, Foto: OSCG
Ženska kadetska odbojkaška reprezentacija, Foto: OSCG
Ažurirano: 11.07.2017. 15:54h

Nakon dvije bronze juniorki, prošle i ove godine, stiglo je i prvo srebro za crnogorsku žensku odbojku u mlađim kategorijama.

Izabranice Časlava Đurovića (debitovao na klupi) su danas na Balkanskom prvenstvu u Prištini slavile protiv Albanije sa 3:0 (25:20, 25:13, 25:20) i ovjerile drugo mjesto na prvenstvu.

Naše kadetkinje su na Balkanijadi ostvarile tri pobjede, protiv Makedonije, Kosova i Albanije, i poraz od Turske, koja je osvojila zlato sa maksimalnim učinkom.

Osim prve srebrne medalje za našu žensku odbojku, naše kadetkinje su u Prištini pokupile i dva individualna priznanja.

Mina Dragović proglašena je za najboljeg srednjeg blokera prvenstva, dok je Anja Pejović, dobila priznanje za najboljeg libera.

Mini Dragović je ovo drugo individualno priznanje na balkanskim prvenstvima, jer je i prošle godine, na Balkanijadi u Baru, osvojila istu nagradu za najboljeg blokera prvenstva.

Srebro u Prištini osvojile su tehničari Marija Šušić (Galeb), Hristina Bečanović (Herceg Novi), srednji blokeri Mina Dragović, Saška Đurović (Morača), Nina Marković (Budva), primači/korektori Milena Burzanović (Budva), Katarina Ćaćić (Galeb), Miona Vučetić ( Rudar), Ivana Miljanić (Morača), Jovana Popović (Vizura), Jasna Rosić (Luka Bar) i libero Anja Pejović (Budva).

Bonus video: