HN: Četvoro stranih državljana uhapšeno zbog krađa

Zbog pokušaja provale u stan A.M. iz Herceg Novog, uhapšeni su E.T. iz Rumunije i D.T. iz Srbije, koja je nakon provale uočila da je A.M. u stanu i pobjegla sa lica mjesta
90 pregleda 0 komentar(a)
krađa, Foto: Shutterstock
krađa, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 11.07.2017. 14:42h

Hercegnovska policija uhapsila je četvoro stranih državljana zbog sumnje da su počinili više krađa tokom proteklih mjesec dana u tom gradu, od kojih se dvije osobe nalaze se u zatvoru.

K.E. iz Alžira uhapšen je zbog sumnje da je B.L. iz Herceg Novog ukrao torbicu sa novcem ličnim dokumentima, u ugostiteljskom objektu "Porto" u gradskoj luci Škver. Novljaninu su dokumenti i novac vraćeni, Alžirac je uhapšen nakon naloga tužioca.

Takođe, zbog pokušaja provale u stan A.M. iz Herceg Novog, uhapšeni su E.T. iz Rumunije i D.T. iz Srbije, koja je nakon provale uočila da je A.M. u stanu i pobjegla sa lica mjesta.

Kako su potom saznali iz policije, D.T. je i 16. juna ove godine provalila i u kuću Z.P. iz Herceg Novog, kada je uz pomoć merdevina na spratu kuće pronašla i ukrala 1080 eura i veću količinu zlatnog nakita.

E.T. i D.T. se nalaze u ZIKS-u zbog sumnje da su počinili pomenuta krivična djela.

Takođe, policija je uhapsila i S.S. iz Srbije koju sumnjiče da je sa štandova na šetalištu u Igalu ukrala veću količinu garderobe i plažnog asortimana, koji su vraćeni vlasnicima.

Bonus video: