Tinejdžeri vozili preko 190 na sat, Trebinjac udario policijski auto i pobjegao

M.S. iz Trebinja se nakon saobraćajne nezgode dao u bjekstvo u pravcu Vranjskih njiva, a policija ga je pronašla i uhapsila dan kasnije, u petak, nakon čega je uhapšen i protiv njega podnijeta krivična prijava
60 pregleda 11 komentar(a)
Brza vožnja, Foto: Shutterstock
Brza vožnja, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 10.07.2017. 16:44h

Devetnaestogodišnji M.S (19) iz Trebinja kažnjen je sa mjesec dana zatvora i hiljadu eura, nakon što je u četvrtak, 6. jula, na magistralnom putu Danilovgrad – Podgorica u mjestu Kosić, vozio rzinom od 194 kilometara na sat.

Nakon što je radar policije zabilježio da se njegov "golf 6" kretao tom brzinom, M.S. se nije zaustavio na znak "stop", kao ni na zvučno-svjetlosnu signalizaciju, a potom je udario i u službeno vozilo policije.

On se nakon saobraćajne nezgode dao u bjekstvo u pravcu Vranjskih njiva, a policija ga je pronašla i uhapsila dan kasnije, u petak, nakon čega je uhapšen i protiv njega podnijeta krivična prijava.

Takođe, policija je privremeno isključila iz saobraćaja i podnijela prekršajnu prijavu protiv D.G. (19) iz Podgorice, koji je magistralnim putem Cetinje - Podgorica vozio brzinom od 157 kilometara na sat, na dionici gdje je ograničenje 50 kilometara na sat.

Policija je u nedjelju, 9. jula takođe privremeno isključila iz saobraćaja i podnijela prijavu protiv I.M. (19), koji je zbog prekoračenja brzine zaustavljen Ulićima kod Cetinja, kada je policijski radar zabilježio njegov "Alfa Romeo" koji se kretao brzinom od 196 kilometara na sat, na putu gdje je ograničenje 80 kilometara na sat.

Bonus video: