Boje jutra: Uživo iz Podgorice, Tivta, Budve i Nikšića

Ekipa "Boja jutra" vas o svim aktuelnostima izvještava iz Podgorice, Tivta, Budve i Nikšića. Budite se uz jutarnji program TV Vijesti od 6.30 časova
163 pregleda 0 komentar(a)
ekipa Boja jutra, Foto: TV Vijesti (arhiva)
ekipa Boja jutra, Foto: TV Vijesti (arhiva)
Ažurirano: 10.07.2017. 11:05h

U "Bojama jutra" u utorak 11. jula pogledajte:

Otkrivamo kako su u Opštini Tivat putem fiksne i mobilne telefonije, aplikacija za pametne mobilne telefone i vebportala, pojednostavili rješavanje komunalnih problema i na taj način povećali efikanost, odgovornost i transparentnost rada javnih službi.

Tradicionalno 13. jula, na Dan državnosti, na Njegušima će biti održane Viteške igre. Pogledajte u kojim će se disciplinama učesnici takmičiti.

Najavljujemo repertoar festivala "Budva Grad teatar".

Pratimo Sajam vina koji se održava na gradskoj rivi Pine u Tivtu.

Međunarodni festival folklora djece i mladih "Skoči kolo da skočimo" počinje 11. jula i trajaće do 14. jula, na više lokacija u Podgorici. Naši gosti organizatori festivala.

Govorimo o sedmom izdanju nikšikog "Lake festa" koji će se održati na Krupcu sredinom avgusta, a biće kao i do sada, u duhu ne samo rok muzike, već i ekologije. Gost jutarnjeg programa direktor festivala Peđa Zečević.

21. po redu, a prva od pet državnih pčelarskih manifestacija održaće se sjutra na Balšića pazaru na Cetinju. Gost Boja jutra Mladen Bošković, predsjednik Pčelarskog društva Cetinje.

Dnevnu štampu listamo sa Milom Radulović iz dnevnika "Vijesti". Sportski osvrt je pripremio novinar Danilo Mitrović.

Ekipa "Boja jutra" vas o svim aktuelnostima izvještava iz Podgorice, Tivta, Budve i Nikšića.

Budite se uz jutarnji program TV Vijesti od 6.30 časova.

Bonus video: